Man kan allerede nu melde sig til ”Hvidovre-løbet”!

Man kan allerede
nu melde sig til
”Hvidovre-løbet”!

Hvidovre Atletik & Motion og Hvidovre Lions Club har ,allerede her før sommerferien rigtig slår igennem, nu alle tingene på plads til årets store løbebegivenhed, nemlig Hvidovreløbet, hvor Hvidovre løber fra narkotikaen. Det afvikles for 29. gang, og datoen er fastsat til søndag den 24. september.

Per Arild fra Lions fortæller, at man har arbejdet hårdt på, igen i år at få et godt løb, og man har fortsat det gode samarbejde med Danske Bank, der igen i år, sender deres populære maskot Pondus, til at overrække medaljer til vinderne i børneløbet, samt til at hygge sig med børnene før og efter løbet.

Der løbes som sædvanligt 2 km. for børn, og 5 og 10 km for de voksne, på villavejene omkring stadion.

- Og i år kan vi garantere, at man vil få lejlighed til at prøve de nye flotte atletikbaner på stadion, tilføjer Per Arild..

Man kan allerede nu tilmelde sig løbet ved at gå ind på Hvidovre Atletik & Motions hjemmeside, og der følge anvisningen om hvordan men melder sig. Prisen er 50 kr. for børn, og 100 kr. for voksne.

Der vil igen i år være mulighed for at tilmelde sig som hold, og som sædvanlig vil der være en pokal for de største hold for hhv. børn og voksne.

Noter allerede nu datoen, så vil arrangørerne efter sommerferien komme med nærmere detaljer.

menu
menu