Mange positive momenter

Mange positive momenter

HIF kom til rigtig mange muligheder i Greve - møder Dalum hjemme på lørdag kl. 15

FODBOLD: Med en forholdsvis sikker sejr på 3-1 over Greve, levede HIF op til forventningerne. Der var rigtig mange gode ting at tage med videre for holdet, der sad tungt på det meste af det, der foregik i Greve Idrætscenter.

HIF var favorit i kampen mod Greve, der ikke har hentet så mange point i oprykningsspillet. HIF lagde et hårdt tryk på hjemmeholdet, hvor især de to angribere Aleksandar Lazarevic og Lasse Brandt var meget enige om at presse Greves boldholdere i den bageste kæde. Defensivt gjorde de næste fire bag de to angribere det også solidt, og i den bageste kæde blev der tacklet og afvist de fleste af Greves fremstød.

Efter små 10 minutter blev Frederik Emil Andersen sendt af sted med en dyb aflevering fra Christopher Østberg, men hans skud gik lige uden om opstanderen. 10 minutter senere tilkæmpede Frederik Emil Andersen sig en bold på sidelinjen, som han fik spillet ind på midten til Magnus Fredslund, der sendte et perfekt indlæg ind i hovedet på Aleksandar Lazarevic, som sikkert dirigerede bolden i mål til 1-0. Kort efter var det Aleksandar Lazarevics tur til at sende et perfekt indlæg ind i det lille felt, hvor Louka Andreassen fik afsluttet lige på Greves målmand. I stedet for 2-0 blev det 1-1. Et boldtab af Frederik Emil Andersen gav en hurtig omstilling til Greve, der har nogle letbenede angribere, som er hurtige og målrettede. Lidt heldigt fik de broderet sig igennem og lagt bolden ind under Kasper Vilfort.

God energi af Magnus Fredslund på højrekanten endte med endnu en scoring til HIF, da Lasse Brandt Hansen resolut steg til vejrs og headede kraftfuldt i mål i den 28. minut. Kort efter var Christopher Østberg tæt på at øge HIF’s føring, da han fra 30 meters afstand i en omstilling fangede Greves målmand lidt langt ude af sit mål. Heldigt for Greve reddede overliggeren. Endnu et boldtab af HIF kort før pausen var tæt på at give en udligning, men målmand Kasper Vilfort var på plads med en fodparade.

2. halvleg startede fint set med HIF-briller. Louka Andreassen sendte et hårdt og præcist indlæg ind under Greves mål, men Aleksandar Lazarevic var lige præcis ikke hurtig nok til at styre den ind. Kampen udviklede sig lidt som en gang “indianerbold” med mange boldtab til begge sider. Greve satsede offensivt, og det gav HIF en del muligheder, som bare ikke blev udnyttet.

Casper Jensen kom ind til den sidste halve time, og det gav bonus 10 minutter før tid, hvor han snuppede bolden fra en Geve-forsvarer og sikkert lagde bolden ind i det lange hjørne til slutfacit 3-1.

På lørdag gælder det så hjemmekampen mod Dalum kl. 15. HIF vandt det første opgør med 1-0, så favoritrollen ligger hos HIF, der må påtage sig rollen og forvente at have bolden meget.

ebo@hvidovreavis.dk


menu
menu