Medaljer til Taekwondo klubben

Medaljer til Taekwondo klubben

TAEKWONDO: I lørdags var Hvidovre Taekwondo’s teknik hold taget til Kjellerup for at deltage i Danmarks Mesterskaberne 2021 i Taekwondo.

Windy Nielsen startede tidligt på banen i Pair med en ny makker, Jacob Frisholt, men den hårde træning betalte sig og sluttede på toppen af skamlen og kan kalde sig Danmark Mester! Kort tid efter skulle Windy på banen igen i individuel, det blev en tæt duel, Windy tog en flot Sølv medalje kun slået af en erfaren tidligere landsholdudøver.

Sidst på dagen skulle Benny Faarvang (venligst udlånt af Nørrebro Taekwondo Klub) på i individuel, og gik nogle fantastiske stærke runder måtte se sig slået på stregen, men Benny tog en super flot Sølv medalje som var yderst velfortjent.

Det var ikke kun på banen at Hvidovre var stærke. Cheftræner for Hvidovre Teknik Hold Michael G. Schjoldager var udpeget til at være dommerleder på dagen. Derudover var Windy også på som dommer, og bestod hendes A Dommer prøve og Rikke Rasander var også med som dommer og bestod hendes B dommer prøve, så hun nu må dømme internationale stævner.

Michael G. Schjoldager udtaler; jeg er yderst tilfreds med udøverne, både som deltagere og dommere. De viste stor klasse og gode takter. Nu ser vi frem til at forhåbentlig stærkere 2022 sæson med endnu flere medaljer.

menu
menu