Medaljeregn over Henckell Dans

Medaljeregn over Henckell Dans

Da der i Pinsen var DM i Disco, HipHop og Show Formationer i Brøndby Hallen, ville medaljeregnen ingen ende tage for den lokale danseskole.

Fire guld - og en bronzemedalje

Henckell Dans stillede op med fem formationsdanse ved dette års DM, og resultaterne taler for sig selv. Guldmedaljerne blev vundet af børnene med Disco formationen ”Party Girls”, junior Disco formationen med ”Fast Car” og senior Disco formation ”The Stewardesses”, alle instrueret af Lonni Henckell. Men Disco var ikke det eneste der var en guldmedalje værd. For Tina Hedegaard og Lonni Henckell vandt også i kategorien Production med ”The Farm” hvor over 40 elever helt fra 5 til 24 år, kunne danse med og kalde sig Danmarksmestre. Sidst men bestemt ikke mindst, opnåede danseskolens junior Hip Hop Formation ”Girl Sqaud” en flot bronzemedalje i stærkt felt med træner Cecilie Ancher Honoré i front.

En fantastisk sæson at kigge tilbage på

Danselærerne hos Henckell Dans er helt enige om, at det har været en fantastisk sæson. ”Sammenhold, spændende koreografier og målrettet træning. Det er det vi kan! Og med alle de forældre som bakker op om børnene og det dejlige fællesskab vi oplever hver dag nede på danseskolen, ser vi allerede frem til sæsonstart i september måned,” fortællerPer Henckell.

Henckell

Henckell

menu
menu