Mød fire af Stationsbyens successer

Mød fire af Stationsbyens successer

En inspirationsaften på fredag på Risbjerggård om at bryde fordomme og trodse modstanden

På fredag den 17. november kl. 18-21 byder projektet “Sammen gør vi en forskel” på en spændende aften i selskab med fire tidligere Stationsby-beboere - det sker på Risbjerggård.

Avedøre Stationsby har flere succeshistorier, og denne aften vil fire unge mænd fortælle om deres vej til succes. Hvilke udfordringer har de mødt på deres færd? Og hvilke gode råd kan de give videre til andre unge?

For det handler om, at bryde fordomme og trodse modstanden. Det handler om at alle har lige muligheder for at opnå succes - hvad enten man hedder Morten eller Mohammed.

- Kom og bliv inspireret, for sammen gør vi en forskel, lyder det fra arrangørerne.

Korrespondent Simi Jan er aftenens vært, og de fire gæster der fortæller deres historier er Kashif Ahmad, der er vokset op i Avedøre stationsby og er både lærer og politiker. Han var med til at stifte det politiske parti Nationalpartiet og er en aktiv debattør i samfundsdebatten. Aydin Soei har som barn boet i Avedøre Stationsby og er i dag sociolog og forfatter. Han har bl.a. skrevet om unge mænd i udsatte boligområder og deltager aktivt i integrationsdebatten. Omar Marzouk, der er opvokset i udkanten af Avedøre stationsby, og er en af Danmarks sjoveste og mest kendte stand-up komikere samt Nagieb Khaja der er vokset op i Avedøre stationsby og har modtaget flere priser for sit arbejde som journalist og dokumentarist. Han er også forfatter til flere bøger.

- Vi har taget dette initiativ, idet at vi mener at der er kommet store kløfter i samfundet, og at det er til at samle folket - vi bliver nødt til at gøre en forskel, for at kunne videregive et bedre samfund til vores nye generationer. Det kommer til at handle om at unge mennesker som ikke ser selv som danske og hvorfor gør de ikke det? Vi har taget nogle gode eksempler/rollemodeller med til aftenen, som kunne være med til at give unge etniske mennesker værktøjer til at være mere robuste, slutter arrangørerne.

Der kan stilles spørgsmål og man kan deltage i debatten.

Der er fri entre og gratis sandwich og drikkevarer.

Nagieb Khaja

Nagieb Khaja

menu
menu