Nepals landshold kommer til Hvidovre

Nepals landshold
kommer til Hvidovre

Venskabskampen mellem Hvidovre Volleyball Klub og Nepal skal være med til at markere 50 års-jubilæet for relationerne mellem Nepal og Danmark

Frihedens Idrætscenter vil ose af asiatisk stemning, når Nepals volleyball-landshold søndag 21. maj møder Hvidovre Volleyball Klub i en venskabskamp, som skal være med til at markere 50 års jubilæet for relationen mellem Nepal og Danmark.

Kampen er kommet i stand efter en henvendelse fra det nepalesiske turistråd, og udover kampen i Hvidovre næste søndag, så vil der også blive spillet en returkamp i Kathmandu 26. august.

Projektet, der har fået titlen “Golden Jubilee Friendly Volleyball Tournament Between Nepal and Denmark” skal være med til at skabe politiske, sportslige, sociale og erhvervsmæssige relationer imellem de to lande og omdrejningspunktet er volleyball, som er en af verdens største sportsgrene.

Kampstart kl. 14

- Sport er noget, der binder lande sammen - det har vi set masser af eksempler på igennem historien.

Derfor er det dejligt, at vi i Hvidovre Volleyball Klub kan være med til at tage imod Nepals landshold og være med til at skabe nogle gode relationer på tværs af de to lande, siger Thomas Stryhn, der er sportschef i Hvidovre Volleyball Klub.

Borgmester Helle Adelborg gæster også Frihedens Idrætscenter søndag 21. maj, og hun ser frem til arrangementet:

- Hvidovre Volleyball Klub har altid taget mange gode initiativer uden for banen. Det er et spændende kulturelt arrangement, hvor klubben samtidig gør noget for at udbrede volleyballsporten i Nepal - blandt andet ved at tilbyde trænerkurser til lokale trænere i Kathmandu, siger Helle Adelborg.

Til hjemmekampen i Frihedens Idrætscenter vil der være deltagelse af diplomater og officielle gæster fra Nepal, ligesom kampen bliver streamet ud til volleyball-interesserede verden over.

Borgere i Hvidovre er meget velkomne til at komme og overvære kampen, og billetter kan købes ved indgangen.

Der er kampstart klokken 14, og dørene åbnes klokken 13.

oas@hvidovreavis.dk

menu
menu