Niels E. Pedersen satte figur på så meget

Niels E. Pedersen satte figur på så meget

Leder af Fritidsbutikken og ansat i Avedøre Stationsby igennem 40 år, Niels E. Pedersen, blev fulgt godt på vej til næste trin i hans liv: Det arbejdsmæssige otium

Høj og lav, bred og smal. Rigtig mange var fredag mødt op for at sige farvel til "bestyrer" af Fritidsbutikken og ansat af Hvidovre Kommune igennem 40 år: Niels E. Pedersen.

Således blev aualen i Enghøjhuset fyldt med glade og ikke mindst taknemmelige mennesker, der igennem årene har stiftet bekendtskab med Niels E. Pedersen, der som tiden er gået har gjort ikke bare Fritidsbutikken, men også sig selv, til en institution i Avedøre Stationsby.

Taknemmeligheden modtog Niels E. Pedersen i form af i hvert fald to gaver - den ene fra Hvidovre Kommune, der var en skulptur udført af Vibeke Glarbo. Vibeke Glarbo er også den kunstner, der står bag den store skulptur Avedøreparret. Skulpturen, som Niels E. Pedersen modtog havde påskriften: TAK Niels. Du har sat figur på så meget i Hvidovre.

Den anden gave var en såkaldt folkegave, der formentlig skal sikre, at Niels E. Pedersen fremadrettet kan nyde sit otium. Gaven bestod dels af et gavekort til XL Byg, dels af en flot Skagerak-bænk med påskriften: TAK til hele Niels fra alle os.

Niels E. Pedersens store berøringsflade igennem årene i Avedøre Stationsby var direkte at aflæse i de mange fremmødte til hans afskedsreception. Selv tog Niels E. Pedersen det store fremmøde med vanlig ro og imødekommenhed.

Enghøjhusets aula var fyldt med besøgende, der ville sige tak til Niels E. Pedersen for hans indsats i Avedøre Stationsby.

Enghøjhusets aula var fyldt med besøgende, der ville sige tak til Niels E. Pedersen for hans indsats i Avedøre Stationsby.

menu
menu