Nostalgi-stænk i Nærradioen

Nostalgi-stænk i Nærradioen

- Vor hovedsender er til det årlige vedligeholdelsestjek, men vi har lånt er reservesender, så alle i sommer-Hvidovre kan høre os på 95,2 FM, dog sendes ikke “Aktuelt i Hvidovre” lørdag, samt lytterhilsner søndag, fortæller Hvidovre Nærradio-chefen JAN NØRREGREN..

I stedet står den på nogle stænk af nostalgi og sommertoner i radioen. Der er således sommermusik fredag til søndag fra kl. 10-15, - musik for enhver smag i de næste par uger. Man har lavet et sommermix som kører i sløjfe døgnet rundt mandag til torsdag kl. 10.00 her kan man bl.a.. høre eller genhøre dele af programmet da “Guldet kom til Hvidovre”, om bogen som blev til efter idé af tidligere topspiller i HIF, BIRGER PETERSEN og journalist KLAUS MOE, med indslag med John Steen Olsen, Allan Hebo Larsen, Jørgen Henriksen. Bogen er i øvrigt fortsat til salg på Hvidovre Avis og på HIF`s kontor.

Af andre reprise-programmer kan nævnes: Bymidten i allerhøjeste grad aktuelt, - man har sammensat indlæg og kommentarer fra høringen i Medborgersalen i marts 2015, hvor bl.a. de to rådgivende arkitektfirmaer gav deres bud på fremtidens bymidte. Man kan også lytte til en tur under “Jernbanetunellen under Hvidovre!” med HANS EKBERG, og om “Hvidovre pigen, der blev borgmester”, et privat Helle Adelborg-portræt, tegnet af Hans Ekberg

Disse indslag kører som nævnt både morgen -middag - aften - og nat fra mandag til torsdag.

menu
menu