Nu efterlyser hun strikkeglade borgere

Nu efterlyser hun strikkeglade borgere

TINA JEPPESEN fra Rosalind Strikcafe holder International strikkedag lørdag den 10. juni fra kl. fra kl. 10-16 på Hvidovre Torv.

- Jeg håber der er nogle strikkeglade borgere der har lyst til at være med til at sætte fokus på at strikke og fejre den internationale strikkedag. Jeg sætter telt op og laver bl.a. strikcafe på Hvidovre Torv hele dagen, fortæller hun. - På selve dagen kan du bl.a. melde dig til et “Kreativt/håndarbejde” loppemarked, så hvis du har noget liggende du ikke lige får brugt igen, kan du måske sælge det eller bytte dig frem til noget andet. Du må sælge alt hvad der har med håndarbejde at gøre, garn og stof, perler o.a tilbehør - du skal selv have et bord med.

Du kan donere det garn du ikke længere for brug for og Rosalind Strikcafe vil sørge for at det donerede garn bliver givet videre til frivillig strik.

Der er gratis tilmelding i Rosalind Strikcafé eller på mobil 28 91 87 39.

- Hvis du har lyst som frivillig at hjælpe nybegyndere i gang med at strikke, må du meget gerne kontakte mig. Der vil være garn og strikkepinde til rådighed. Jeg har brug for flere frivillige hjælpere i tidsrummet kl. 11-15, tilmelding er nødvendigvis ikke i hele tidsrummet, slutter Tina Jeppesen.

menu
menu