Nu standere med lokalavisen

Nu standere med lokalavisen

Heldigvis modtager langt de fleste Hvidovre Avis helt som de skal - nemlig tirsdag eller onsdag senest kl. 21.00.

Er man blandt de uheldige, er der er flere muligheder for at fortælle, at man ikke har fået avisen senest onsdag kl. 21.00.

Man kan gå ind på hvidovreavis.dk og på forsiden - helt oppe i toppen - og finde banneret “Er din avis udeblevet?”...

Klik på banneret og udfyld din reklamation, som derefter vil gå direkte til os.

Man kan også ringe direkte til avisen på tlf. 36 49 55 55 MELLEM KL. 10-16, også hvis den udebliver gentagne gange - eller kontakt os på mail. - evt. indtale på telefonsvareren!

Facebook er til gengæld knapt så effektivt til reklamationer over omdelingen. Vi følger naturligvis med på vores Facebook-side, men det kan være ganske svært at få reageret på alle kommentarer - der ofte kommer i forbindelse med opslag om helt andre emner. Mange skriver f.eks. også at “Jeg har ikke fået avisen her på Høvedstensvej” - og det er altså ikke præcist nok til en reklamation. Så undlad at benytte Facebook - det er ikke det rigtige sted, medmindre du sender en direkte besked med præcis adresse, og andre oplysninger. Hvis vi skal kunne rette op, så skal vi bruge navn, adresse og telefonnummer.

Selv om de fleste i Hvidovre modtager avisen som de skal, så ved vi også, at antallet af fejl lige nu er lidt højere end normalt. Derfor har avisen indkøbt avisstandere og opstillet dem forskellige steder i Hvidovre, her kan man hente lokalavisen når man eksempelvis er ude og handle.

Her kan man hente Hvidovre Avis:

Kvickly, Hvidovrevej

Frihedens Butikscenter

Frihedens Idrætscenter

Hovedbiblioteket

Avedøre Bibliotek

Hvidovre C

Hvidovre Avis

Endelig kan man også læse den trykte avis elektronisk. På hjemmesiden e-pages.dk/hvidovreavis.dk er der en elektronisk udgave, som man kan bladre i - på næsten samme måde som om det var en papirudgave.

menu
menu