Ny formand for Venstre i Hvidovre

Ny formand 
for Venstre i Hvidovre

De to valgte byrådsmedlemmer udtrådte af bestyrelsen, for at koncentrere sig om arbejdet i kommunalbestyrelsen

På den ordinære generalforsamling for Venstre i Hvidovre var der stor glæde over resultatet ved det netop overstående kommunalvalg, og så var der valg til ny formand og bestyrelse.

Anette Farnø Skourup blev enstemmigt valgt som ny formand for vælgerforeningen. Hun har været medlem af Venstre i Hvidovre i fire år, og ønsker at fortsætte den kurs som den tidligere bestyrelse under Torben Nowicki satte i gang.

- Det samarbejde der førte til at Venstre kom tilbage i kommunalbestyrelsen med to medlemmer, gør at vi har store forhåbninger til fremtiden. Hvidovre er en kommune med stort uforløst potentiale, som Venstre i Hvidovre gerne vil arbejde for at forløse, siger Anette Farnø Skourup.

Både Torben Nowicki og Charlotte Munch forlader bestyrelsen for at koncentrere sig om arbejdet i kommunalbestyrelsen, men samarbejdet med bestyrelsen vil stadig være tæt.

Bestyrelsen består i fremtiden af Anette Farnø Skourup, Leon Tilgaard, Lise-Lotte Rasmussen, Jørn Arne Nielsen og Jens Hummelmose. Som suppleanter blev Pernille Dupont og Henrik Farnø valgt, mens JørnArne Nielsen fortsætter også som Hvidovres repræsentant i regionsbestyrelsen i Venstre.

Leon Tilgaard blev enstemmigt genvalgt til formand for kredsbestyrelsen, et arbejde som Leon har bestridt i flere år. Leon har været aktiv i Venstre i mange år, og fungerer også som næstformand i bestyrelsen.

Charlotte Munch folketingskandidat

På generalforsamlingen blev Charlotte Munch også enstemmigt valgt til partiets folketingskandidat.

- Det er en spændende udfordring at repræsentere Hvidovre til folketingsvalget, som jeg har taget til mig udmygt, fortæller Charlotte Munch. - Hvidovre har brug for en stærk stemme i folketinget. Vi har så mange udfordringer som kræver et stort landspolitisk netværk, så vi kan få bedre infrastruktur, støjdæmpning og en rigtig stemme fra Vestegnen i folketinget, understreger Charlotte Munch.

- Venstre i Hvidovre har et klart mål om at arbejde for at få så mange liberale mærkesager gennemført som muligt. Det handler om at få så meget indflydelse som muligt inden for alle de områder der kan få Hvidovre ud over rampen, når det gælder erhvervspolitik og for kommunens beboere.

Vil du vide mere om Venstre i Hvidovre, kan du læse mere på https://hvidovre.venstre.dk.

Charlotte Munch

Charlotte Munch

Torben Nowicki

Torben Nowicki

menu
menu