Otte sejre på stribe til HIF-damerne

Otte sejre på stribe til HIF-damerne

Vandt jævnbyrdig match i Slagelse på de sidste 10 minutter

HÅNDBOLD: Med en sejr på 24-19 på udebane mod Slagelse, sikrede HIF’s 3. divisionsdamer sig et solidt forspring i tabellen på fire point ned til Holbæk, der påny tabte. Det var Hvidovres 8. sejr på stribe, og holdet er nr. 1 med max-point.

– Det var nu ikke en helt problemløs kamp i Slagelse, erkender HIF-træner Poul Sørensen. - Slagelse var foran et par gange, og vi fulgtes ad til der manglede bare 10 minutter, hvor stillingen var 17-17. Så trak vore piger flot fra, og vandt den sidste periode med 7-2, og dermed kampen så forholdsvis sikkert som 24-19.

Dagens spiller hos HIF var keeperen Louise Hald, der, med mange store redninger, havde stor andel i sejren. Topscorer blev igen Jessica Gerd, den tidligere svenske landsholdsspiller, med otte mål, mens Amalie Brandt stod for seks mål.

På lørdag spiller HIF-damerne hjemme i Dansborghallen kl. 16.30 mod HVI Himmelev:

– Og her skal vi ikke regne med nogen let opgave, fastslår HIF-træneren...

– HVI er et midterhold, men jeg har netop set en video af deres kamp og overraskende sejr mod Køge, så vore piger skal op på dupperne på lørdag...

Nederlag igen

Det går knap så godt ud for HIFs herrer i 2. division, der igen løb ind i et stort nederlag, 37-28 ude til TMS i lørdags. Holdet skal nu ud i to meget vigtige opgør, nemlig i går tirsdag mod Sydhavsøerne, og lørdag mod Næstved. Det er de to hold der ligge lige over HIF i bunden. m-

menu
menu