Overraskelser på Bornholm

Overraskelser på Bornholm

Ved kvalifikationsturneringen til Top 12 Hvidovre Bordtennis flot repræsenteret med 5 deltagere - Flere af dem overraskede i deres rækker

BORDTENNIS: Top 12 er den mest prestigefyldte turnering i Danmark, da den anses for at være den sværeste turnering at vinde. Man spiller henover en weekend alle mod alle med 12 deltagere i hver række.

Otte spillere udtages direkte ud fra deres placering på den nationale rangliste. Herefter spiller de 12 spillere fra 9-20 en kvalifikations turnering om fire pladser ved Top 12. Hvidovre havde Mie Schou Salhauge med i Dame Junior/U21. Her fik hun en samlet 5. plads, hvilket gør hende til 1. reserve til en plads ved Top 12.

Thorbjørn Mindedal var med i drengerækken. Her overraskede han med 8 sejre og 3 nederlag. Det gav ham en samlet 4. plads og derfor den sidste plads ved Top 12. I drengerækken kæmper han mod op til et år ældre spillere, da han er 1. års drenge spiller.

Oliver Skouboe Berntsen var weekendens helt store højdepunkt i Yngre Drenge, da han overraskende gik igennem de første 10 kampe med sejre. I rækkefinalen måtte han dog se sig slået 1-3 i en tæt kamp. Oliver Skouboe Berntsen er 1. års Yngre Drenge og skal derfor, ligesom Thorbjørn Mindedahl, møde spillere, som er op til et år ældre end ham selv.

Magnus Kaas var med i Herre Junior som 1. års Junior. Her havde han det svært i rækken, som havde meget højt niveau. Det endte med 2 sejre og en masse lærerige kampe.

Magnus Jensen var som forholdsvis ny spiller med i Puslinge rækken. Da der ikke findes en puslinge række ved Top 12, havde man udtaget de 12 bedst rangeret spillere til at spille ved stævnet på Bornholm. Her vandt Magnus 4 kampe, og endte derfor på en flot 8. plads.

- Overordnet set har det været en meget godkendt turnering for klubbens spillere. Vi får to overraskende kvalifikationer, som begge er inde i en rigtig god udvikling for tiden. Det er derfor en stor gulerod for de to, at de nu skal med til Top 12. Jeg glæder mig til at følge dem og deres forberedelse til turneringen de næste par måneder, fortæller Ungdomsleder Victor Lynge

Udover Thorbjørn og Oliver, er Hvidovre allerede repræsenteret med Jocefina Haagensen og Ann-Christine Rosager Christensen, som begge er direkte udtaget i Pige rækken. Top 12 spilles i weekenden den 27. - 28. januar i Brøndby.

menu
menu