Overtidssejr i dramatisk kamp

Overtidssejr i dramatisk kamp

Blot 20 sekunder før tid sikrede Jannik Engelhardt en overraskende Attack sejr

FLOORBALL: Efter to nederlag i træk skulle Hvidovre bedste ligaherrer forsøge at rejse sig mod Sunds Seahawks, der af mange er spået til en topplacering i ligaen og blandt andet har slået de reagerende danmarksmestre.

Det startede da også op af bakke for Hvidovre, da Sunds bragte sig foran efter blot 2.20 minutter af 1. periode. Sunds bragte sig yderligere foran 2-0 før Hvidovres bedste i denne sæson; Rasmus Madsen fik reduceret til 1-2. Sund scorede yderligere to mål til periodestilling 1-4, og det tegnede bestemt ikke godt for Hvidovre Attack.

Holdet fik dog kæmpet sig tilbage i kampen og vandt 2. periode 1-0. I 3. periode fik Mathias Thorsen reduceret yderligere i powerplay til 3-4, og da Sund fik en udvisning med 5 minutter igen for en brutal tackling, udnyttede Mathias Thorsen overtallet og fik udlignet til 4-4.

Kort efter dummede Hvidovre Attack sig og fik selv en to minutters udvisning. Dette udnytter gæsterne til i fire mod fire at score til 5-4 med cirka to minutter tilbage af kampen. Dette ville i de fleste tilfælde været afgørelsen på en floorball kamp, men Hvidovre Attack ville det anderledes. Med kun 20 sekunder tilbage af kampen udlignede Hvidovre Attack til 5-5 og kampen skal afgøres i overtid. Her var det så Sunds Seahawks tur til at begå en fejl og en efterfølgende udvisning. Denne gave udnyttede Hvidovre Attack kaptajn Jannik Engelhardt med et godt skud oppe i venstre hjørne og skabte sensationen med en Hvidovresejr.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu