På eventyr med Blaffernationen

På eventyr med Blaffernationen

Kom med til årets første foredrag på Hovedbiblioteket.

Det er ikke så farligt

Du kan nu komme til et inspirerende foredrag på Hovedbiblioteket og få gode råd til at blaffe land og rige rundt. Det sker i selskab med stifteren af Blaffernationen, Carsten Theede - en populær foredragsholder og gæst på radio og TV, bl.a. i Go’ morgen Danmark. Og ifølge Carsten er det ikke så farligt med et lille eventyr i ny og næ. Som han selv udtrykker det, så er ”folk ikke så farlige, når man møder dem på en tur gennem landet. Og så er det selvfølgelig et eventyr ikke at ane, hvad der sker, og hvem man får lov at køre med.” Ifølge ham er det også “vanvittigt lærerigt” at møde mennesker, man ellers ikke ville have truffet.

En rejseform til tiden

Carsten Theede har med sin smittende entusiasme og livsindstilling fået mange til at interessere sig for at blaffe. Vel at mærke på ny. For Carsten indrømmer gerne, at det er noget, man gjorde mere før i tiden. Men der er netop en ny generation af blaffere på vej i disse år, for folk vil gerne komme hinanden lidt mere ved. Det er ligeledes en rejseform, som passer godt sammen med al den snak om deleøkonomi og bæredygtighed i disse miljøtider.

- Jeg har efterhånden lavet uendeligt meget feltarbejde og research ved at stå og kigge på den ene bil efter den anden, hvor der kun er 1 person i. Det er vanvittigt spild af plads. I gennemsnit er der 1,08 eller 1,14 personer pr. bil ud og ind af København. Kunne den plads mon ikke udnyttes lidt bedre?, plejer Carsten Theede at spørge sit publikum, når han holder foredrag.

Årets første foredrag

Foredraget med Carsten Theede om kunsten at blaffe og de eventyr, man oplever, er årets første arrangement i voksenafdelingen på Hovedbiblioteket. Desuden er det en del af bibliotekernes store forårstema “Vind, vejr og bæredygtighed” i samarbejde med Kulturrådet, der næste måned præsenterer et gratis foredrag med vejrmeteorologen Jesper Theilgaard. Foredraget om og med Blaffernationen foregår i Undervisningslokalet på Hovedbiblioteket mandag den 22. januar kl. 19.00. De gratis billetter kan fås på hvidovrebib.dk eller på bibliotekerne i kommunen.

menu
menu