Pludseligt trænerskifte

Pludseligt trænerskifte

Carsten "Fister" Pedersen tager over efter Henrik Hansen i Friheden

FODBOLD: Træner i Friheden var indtil i forrige uge Henrik Hansen, men han valgte at opsige sin stilling, og den er ny besat af Carsten “Fister” Pedersen, der er et ikon i klubben og kender den i bund og grund.

- Vi har valgt at ansætte Carsten “Fister” Pedersen som 1. holdstræner resten af sæsonen og forhåbentlig også næste sæson, fortæller seniorformand Anders Furbo.

- Vi får en ekstremt passioneret klubmand ind til at varetage opgaven, og jeg er sikker på, han kommer til at skabe godt humør og få gode resultater med vores drenge. Anders Ørholm fortsætter naturligvis som assistent, som han har varetaget super flot også i tiden med Henrik...

Carsten “Fister” Pedersen har tidligere været inde omkring 1. holdet både som spiller og træner. I succestiden var han assistent for Christian Madsen.

- Jeg har da også tidligere lagt billet ind på jobbet og har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne vil træde til, hvis muligheden og behovet var der, fortæller Carsten “Fister” Pedersen.

- Klubben vil have en person, der kender klubben indefra, og det gør jeg om nogen. Vi har trænet i en uge, og det jeg har set, gør mig fortrøstningsfuld. Vi har fået en del spillere tilbage, blandt andre Marco Olsen, som er en meget kompetent spiller. Men på den længere bane har klubben også et spændende U 19 hold, som vi gerne skal have integreret stille og roligt. Vi går selvfølgelig for at rykke op i denne sæson. På lørdag møder vi Rosenhøj fra serie 2 kl. 14.15 på Kunsten i Avedøre, og udfaldet af den kamp, kan måske give et fingerpeg på, hvor vi står...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu