Politisk enighed om nej til sammenlægning

Politisk enighed om nej til sammenlægning

Forældrebestyrelse samler bred politisk enighed i sag om eventuel sammenlægning af Manegen og Humlebien

Der var samlet politisk enighed om, at de to institutioner Børnehuset Humlebien og Vuggestuen Manegen ikke skal sammenlægges.

Det kan forældrene til børnene i de to institutioner konstatere, efter de torsdag aften havde indkaldt lokalpolitikere fra alle partier til debatmøde om en eventuel sammenlægning.

Som tidligere beskrevet i Hvidovre Avis har der siden august været arbejdet kommunalt med at se på en eventuel sammenlægning af institutionerne, og det var noget, som de to respektive forældrebestyrelser ikke kunne tilslutte sig. Og med aftenens resultat er der derfor stor tilfredshed blandt forældregruppen.

- Umiddelbart var vi jo rigtig glade. For der var bred enighed blandt de repræsenterede partier (kun Venstre deltog ikke i mødet, red.) om, at de ikke ønsker en sammenlægning, når vi ikke ønsker den, siger Ditte Vendelbo Jørgensen, der er formand for forældrebestyrelsen i Vuggestuen Manegen.

Drejebog revideres

Ydermere blev der givet politisk garanti for, at man fra kommunal side vil se på, om det er på tide at ændre den drejebog, der siden 2008 har været gældende for sammenlægning af institutioner, der ligger på samme matrikel.

- Det spurgte vi specifikt ind til. For det er ikke utænkeligt, at Børnehuset Humlebien om kort tid står i samme situation som Vuggestuen Manegen (altså uden leder, red.) og hele processen er lang og skaber en del utryghed, siger Ditte Vendelbo Jørgensen.

Hun tilføjer, at der efter hendes mening desuden var relativt bred politisk enighed om, at der skal være et større udvalg af forskellige institutioner i Hvidovre, end de store integrerede institutioner. Og så tilføjer forældrebestyrelsesformanden, at de politiske løfter ikke vil blive glemt.

- Vi vil holde dem op på deres ord, slutter hun.

key

Formanden for Vuggestuen Manegens forældrebestyrelse, Ditte Vendelbo Jørgensen, bød politikere og forældre velkommen til debatmødet.

Formanden for Vuggestuen Manegens forældrebestyrelse, Ditte Vendelbo Jørgensen, bød politikere og forældre velkommen til debatmødet.

menu
menu