Rigtig god generalprøve

Rigtig god generalprøve

HIF var skræmmende gode i den sidste testkamp hjemme mod Frem - truppen er bred og med mange muligheder

FODBOLD: Det var sidste test for HIF inden sæsonstarten på lørdag ude mod nedrykkerne fra AB. Hvis det er det niveau som HIF viste mod Frem i de første 45 minutter, vi får at se i efteråret, får HIF en rigtig god sæson.

HIF vandt opgøret med 3-0, og målene blev sendt ind på bare ti minutter. En meget veloplagt Louka Andreasen var med i alle tre mål. Han havde sendt et par testere af sted, som voldte Frems målmand lidt besvær, og i de 21. minut brækkede bolden ind under den uheldige målmand. Kim Aabech fik så kort efter åbnet Frems højre forsvarsside efter en omstilling. Bolden endte hos Louka Andreasen, der lavede en god og meget skarp vending for at lægge bolden for fødderne af Nicolaj Agger, der sikkert omsatte bolden i mål. Kort efter erobrede Louka Andreasen bolden fra en modspiller og kom ned bagom Frem for siden at lægge bolden til Alexandar Lazarevic, der bankede bolden op i nettaget. 3-0 efter 31 minutter og helt i overensstemmelse med spil og chancer.

Frem var sjældne gæster i HIF’s forsvar, hvor Mikkel Hasling vogtede målet. Det blev til et par indlæg og et enkelt forsøg på overliggeren, men det var så også det. HIF havde Malte Kiilerich og Jacques Sørensen i centerforsvaret suppleret af Nicolai Johannessen og Daniel Thorup på kanterne. Længere fremme var det Christopher Østberg og Kasper Kristensen, der huserede centralt med Nicolaj Agger og Louka Andreasen på kanterne. Helt fremme Aleksandar Lazarevic og Kim Aabech.

En bundsolid opstilling, der kunne være en startopstilling i forhold til AB på lørdag kl. 15 i Gladsaxe. Med føring på 3-0 faldt HIF lidt i kadence, og 2. halvleg havde ikke første halvlegs sprudlende spil. Det blev til chancer, men Frem var dog tættest på med et skud, der prellede af på opstanderen via indskiftede målmand Oliver Korchs handsker.

Der kom de ventede udskiftninger, som også har indflydelse på rytme og flow i en kamp. Men et generelt indtryk, der vækker positive tanker hos fans og andre interessenter.

- Vi vil jo gerne være spilstyrende og have bolden meget og så hurtigt som muligt, kommenterede træner Per Frandsen.

- Det høje presspil fungerede fint, og jeg er meget tilfreds med de første 45 minutter. Vi arbejdede fint alle mand og fortsatte de gode takter, vi så i Roskilde i tirsdags, hvor vi spillede 2-2. Når man fører 3-0, kommer der en reaktion hos begge hold, og 2. halvleg mod Frem blev lidt mere rodet, men vi kom stadig frem til gode muligheder og fik spillet bolden rigtig godt rundt og til tider med den skarphed, der udløser chancerne...

- Nu arbejder vi videre med det høje pres i denne uge, og alle er med i systemet og ved, hvad deres rolle er. Men alting kan finpudses, og det arbejde tager vi på os...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu