Roche A/S igen kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Roche A/S igen kåret
som en af Danmarks
bedste arbejdspladser

En topplacering 11 år i træk til firmaet på Avedøre Holme

Med en placering som Danmarks 3. Bedste Arbejdsplads 2017 kombineret med en tårnhøj medarbejdertilfredshed - kan Roche Pharmaceuticals a/s på Industriholmen på Avedøre Holme for 11. år i træk bryste sig af at være i den absolutte top af danske arbejdspladser.

- Vi er meget stolte over igen i 2017 at være kåret som én af de bedste arbejdspladser i Danmark. Konkurrencen er benhård blandt de virksomheder, som deltager i Great Place To Work's undersøgelse. Vi ved, at det kræver et konstant fokus på arbejdspladsens kultur og medarbejdernes tilfredshed at nå helt til tops. Vi er derfor rigtig glade, men også meget ydmyge over den flotte placering, fortæller Linda Vestergaard, HR direktør i Roche a/s.

Tårnhøj medarbejdertilfredshed

Udover at blive kåret som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser blev Roche også anerkendt for sin lange karriere blandt Top 5 i Danmarks Bedste Arbejdspladser – og for sin tårnhøje medarbejdertilfredshed.

- Roche er den eneste arbejdsplads, som har formået at være Top 5 blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser i mere end fem år i træk. Faktisk har Roche haft en topplacering i hele 11 år i træk! Det er en meget flot præstation. Det siger noget om Roches dedikation til at skabe, opretholde og udvikle en god arbejdsplads, der bygger på tillid, stolthed og fællesskab. Desuden viser vores undersøgelse, at hele 99% af medarbejderne hos Roche mener, at deres arbejdsplads alt taget i betragtning er et rigtig godt sted at arbejde. Det er en imponerende høj score, fortæller Liselotte Jensen, vicedirektør i Great Place to Work.

Fokus på værdierne

- I de sidste mange år har alle medarbejdere i Roche i fællesskab arbejdet systematisk på at skabe en levende og inspirerende arbejdsplads, og også at udvikle en omsorgsfuld kultur, der tager afsæt i vores værdier: Mod, Integritet og Passion. Samtidig arbejder vi hele tiden målrettet på at motivere og inspirere hinanden til at yde vores bedste, så vi både har – og tiltrækker – de bedste medarbejdere, understreger Linda Vestergaard.

Great Place to Works undersøgelse af Danmarks Bedste Arbejdspladser 2017 er baseret på en spørgeskemaundersøgelse gennemført af de deltagende virksomheders medarbejdere samt en kulturanalyse af hver enkelt virksomhed. 134 virksomheder har deltaget i undersøgelsen, heraf 89 virksomheder i kategorien mellemstore arbejdspladser.

Roche

Roche

menu
menu