Rockere tømte borgen

Rockere tømte borgen

Mandag middag vendte nogle af rockerne fra rockerborgen i Kirkegade tilbage til deres ellers lukkede klubhus. Til stede var imidlertid også politiet, og i følge politiet, var mødet mellem de to helt udramatisk.

Politiet var nemlig rockerne "behjælpelige" med at afhente nogle ting fra klubhuset som f.eks. spillemaskiner og drikkevarer.

Rockerborgen blev lukket af politiet den 3. november og de følgende 14 dage. Lukningen blev begrundet med den verserende konflikt mellem Satudarah MC og Bandidos MC og med lukningen, blev der udstedt et forbud mod ophold i huset. Ydermere blev det to uger lange forbud forlænget fra den 17. november og frem til og med den 1. december.

Med forbudet har politiet desuden sat et skilt op, hvor der står, at ophold i huset kan koste mindst 60 dages fængsel.

- Vi fastholder lukningerne for at skabe tryghed og sikkerhed for områdets beboere og for at forhindre angreb, siger politiinspektør Svend Foldager Københavns Vestegns Politi.

Som tidligere beskrevet i Hvidovre Avis skal kommunalbestyrelsen på næstkommende kommunalbestyrelsesmøde beslutte, om der skal nedlægges forbud mod at huset bruges som rockerborg.

key

menu
menu