Røveri og skæve smil i Avedøre

Røveri og skæve smil i Avedøre

Jacob Abildgaard udnyttede en løs chance og sikrede Avedøre tre point

FODBOLD: Det var nok ikke helt retfærdigt, at Avedøre løb med sejren i opgøret mod GVI i lørdags i Avedøre. GVI ligger med blandt topholdene og skulle bruge en sejr for fortsat at ligge med helt fremme.

Det var også et tophold, der gik på banen. Dygtige med bolden og i kombinationsspillet og klart dominerende. Et uafgjort resultat ville være en gave for Avedøre. En sejr til Avedøre ville tendere rent røveri.

Det blev så en sejr på 1-0 i det 88. minut, hvor Avedøres Mikkel Bang havde sparket bolden forløsende langt væk fra eget mål. GVIs målmand fik på forunderlig vis rørt bolden og sendt den til hjørnespark. En kendelse, han ikke var enig i, og som udløste et gult kort for at sparke bolden væk. Hjørnesparket lå fint og pludselig var Jacob Abildgaard helt fri ved bageste opstander og for tomt mål. Afgørelsen havde indfundet sig, og tre vigtige point indsat på Avedøres konto.

Avedøre var et hold under pres. Defensivt blev der arbejdet stenhårdt for at holde GVI fra fadet, og udfordringerne kom i en lind strøm. Målmand Rasmus Siggaard holdt niveau og var godt hjulpet af Martin Nordentoft og Jacob Abildgaard i centerforsvaret. Den trekant lod sig ikke overliste af de giftige indlæg fra GVI.

Offensivt var det så som så. Avedøre havde svært med at holde i bolden og sætte spillet, så der blev brugt rigtig mange kræfter på at løbe efter GVIs kombinationer og forsøg på at lukke Avedøre op.

Sebastian Tan kom ind fra 2. halvleg og kunne have gjort en forskel. Han er en type, der er god med bolden og har hurtige ben. Desværre valgte han ikke afslutningerne, som hans fine sparketeknik lægger op til, så meget af hans spil løb ud i sandet. Han er et stykke fra tidligere form, men på vej. Christoffer Hebo Smith var alene i front og er en type, man skal holde øje med. Stor og stærk og hele tiden inde og lægge tryk på.

På dagen var Avedøre et hold uden struktur og begik fremadrettet fejl på fejl spillemæssigt. Til gengæld kæmpede alle, og viljen besejrede talent og teknik.

- Vores udgangspunkt i vore hoveder er, at modstanderen har det rigtig svært med at score mod os, kommenterede træner Uno Apold.

- Det er den indstilling, vi går på banen med, og det vi tror på. Vi vidste, at GVI har et godt hold, så defensiven skulle være på plads. Vore omstillinger holdt ikke niveau, og den del af spillet, skal vi forbedre. Men vi stod imod og kæmpede, og det var stærkt af holdet...

ebo@hvidovreavis.dk

Jacob Abildgaard blev match-winner i kampens slutfase, da han blev spillet fri for tomt mål af Simon Boe.

Jacob Abildgaard blev match-winner i kampens slutfase, da han blev spillet fri for tomt mål af Simon Boe.

menu
menu