- Se to premiereaktuelle film på bibliotekerne

- Se to premiereaktuelle film på bibliotekerne

Som et nyt initiativ i år præsenterer CPH:DOX i samarbejde med Politiken flere landsdækkende simultanvisninger på landets biblioteker. Og som Hvidovre-borger skal man selvfølgelig ikke snydes for denne oplevelse.

Interesserede kan derfor opleve to spændende, premiereaktuelle dokumentarer på kommunens to biblioteker. Nemlig filmen “Dreaming Murakami”, på mandag den 19. marts kl. 19.00 på Avedøre Bibliotek, omhandlende Mette Holms arbejde med at oversætte den verdenskendte japanske forfatter Haruki Marukami’s romaner til dansk.

Den anden film “Den nat vi faldt” vises dagen efter, nemlig tirsdag den 20. marts kl. 19 på Hovedbiblioteket og handler om tiden efter en ulykke, hvor Cille mister sin stedfar og Mette sin mand, fotografen Per Folkver . En film om sorg og heling, og om magtesløshed og viljen til at bevæge sig videre. Begge film efterfølges af et live-transmiteret talkshow med deltagelse af eksperter og kendte personer.

Til begge filmforevisninger er der gratis adgang. Det er bare at dukke op, hvis man er interesseret i at se to af tidens hotteste nye, danske dokumentarfilm!

Den ene premiereaktuelle domumentar Dreaming Murakim vises den 19. marts.

Den ene premiereaktuelle domumentar Dreaming Murakim vises den 19. marts.

menu
menu