Skal de gode projekter holdes hemmelige?

Skal de gode projekter holdes hemmelige?

I januar i år åbnede et nyt rådgivningstilbud i Hvidovre til børn og unge i alderen 12 – 25 år. Headspace som tilbuddet hedder, er et initiativ under Det Sociale Netværk, og bliver finansieret af en række fonde og de kommuner som rådgivningen ligger i.

Vi i Det Konservative Folkeparti er meget glade for dette nye tilbud, da det var en del af det budgetforlig for 2017 som vi deltog i.

Som medlem af Lions Club i Hvidovre overværede jeg for en måneds tid siden, et foredrag fra en af de ansatte i rådgivningen i Hvidovre / Rødovre. Det var spændende og lærerigt, men efterfølgende har jeg undret mig over, at en del forældre og unge mennesker ikke kender til tilbuddet.

Jeg ved at Hvidovre Avis har haft et par artikler i forbindelse med åbningen, men jeg gætter også på, at målgruppen til tilbuddet ikke nødvendigvis er dem der er faste læsere af lokalavisen.

Når nu Hvidovre Kommune giver et tilskud på over en million kr. pr. år i en 2-årig periode, synes jeg det ville være oplagt at sikre, at informationen om Headspace bliver sendt direkte til de unge mennesker.

Besked via Forældre/Elev Intra til alle elever og forældre fra 5. klasse vil tage max. 10 minutter at udsende.

Jeg har været inde på nogen af de lokale skolers hjemmeside, og kan heller ikke der finde information om Headspace.

Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud. Man kan kontakte dem pr. mail eller telefon, eller ganske enkelt møde op i åbningstiden tirsdag og torsdag. Se evt. yderligere information på headspace.dk. En del af opgaverne i Headspace bliver udført af frivillige. Hvis du skulle have tid og lyst, kan Headspace kontaktes angående dette via hjemmesiden.

Slutteligt vil jeg gerne gøre opmærksom på, at jeg ikke på nogen måde har særintereser i Headspace, jeg synes bare at vi også skal bruge energi på at reklamere for de gode projekter som kommunen involverer sig i.

Pia Lystrup Holleufer

Det Konservative Folkeparti

Kandidat til KV17

menu
menu