Skal vinde de rigtige kampe

Skal vinde de rigtige kampe

HIFs damer havde det svært mod topholdet fra Holbæk og var heller ikke selv tilfreds

HÅNDBOLD: Når man taber 29-18 efter 10-16 ved pausen, er der åbenlys grund til at kigge indad. Det gjorde damerne også efter kampen.

Træner Daniel Grandahl: - Alle var enige om, at det ikke var vores bedste kamp. Vi kan forbedre os på mange parametre, men samtidig var det også en kamp, vi ikke havde regnet med at vinde. Vi skal vinde de vigtige kampe og så håbe på, at vi stille og roligt bliver stærkere som hold...

Kampen mod Holbæk var egentlig afgjort forholdsvis tidligt. Det var tydeligt, at Holbæk havde meget nemmere ved at score deres mål end HIF, der måtte slide sig til dem. Den tidligere topscorer i HIF; Christa le Cour spiller nu for Holbæk, og hun skal hverken have tid eller plads indenfor tre meter feltet. Det fik hun, og bragede syv mål ind og havde derudover et par målgivende afleveringer. HIFs forsvar forsøgte sig med parader og fik aldrig tacklet på modstanderen. Hele tiden et skridt bagud i forhold til modstanderen. Det kostede en del udvisninger, som Holbæk kynisk udnyttede.

Det blev ikke bedre som kampen skred frem. Den var endeligt afgjort i starten af 2. halvleg, hvor Holbæk bragte sig foran med 10 mål. HIF kunne kun score på straffekast, hvor Amalie Christiansen omsatte fire af sine fem mål. Først efter 13 minutters spil af 2. halvleg fik Stine Koch sendt bolden ind bag Holbæks målmand med et løbeskud i det nedre korte hjørne.

Men det tegner svært, når man ikke har individualisterne, der afgør kampene. HIFs spil er forudsigeligt og forholdsvis nemt at dække op for. Forsvaret er egentlig godt nok, men skal lige et step op, så man ikke kommer for sent og dermed giver modstanderen gode betingelser. Tacklinger på kroppen og invitationer til afslutninger, hvor målmanden vil have dem, er et godt udgangspunkt.

Næste kamp er ude mod AG håndbold på torsdag, og det er en kamp, der skal vindes, hvis man vil beholde status som 3. divisionshold.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu