Skræmmende lavt niveau

Skræmmende lavt niveau

Der var kun et hold på banen i Kjellerup i første halvleg - HIF spiller hjemme onsdag kl. 18.30 mod Middelfart - kom og bak op!

FODBOLD: Havde man sat næsen op efter en tidlig oprykning i Kjellerup, gik man fra stadion med en mærkelig smag i munden. Som HIF leverede mod Kjellerup var det en kollektiv off-day, målmand Mikkel Hasling undtaget. Hjemmeholdets sejr på 2-1 var fortjent alene på de første 45 minutter, hvor HIF end ikke producerede en eneste målchance. Skræmmende lavt niveau, hvor man nu gik og troede, at HIF havde et hold med både den rigtige indstilling og fodboldmæssige evner. Sådan var kampen i Kjellerup bare ikke.

HIF kom bedre ud til 2. halvleg med både mere energi og mere saft i benene. Fejlprocenten var fortsat alt for høj i pasningsspillet. Første rigtige chance fik Aleksandar Lazerevic, da han blev spillet til en hovedstødsmulighed i det 60. minut, men for tomt mål headede han symptomatisk over mål. Nicolaj Agger blev skiftet ind og reducerede kort efter på hovedstød efter hjørnespark. Herefter stod der HIF på det hele med få omstillingschancer til hjemmeholdet, men det blev en dag, hvor effektiviteten og kynismen i afslutningerne bare ikke var der. Nicolaj Agger bibragte holdet lidt ekstra, men set over en hel kamp, var det bare ikke godt nok.

Onsdag aften kl. 18.30 gælder det Middelfart på Kæmpernes Arena. Med en sejr i Kjellerup kunne HIF være rykket op, nu kan end ikke en sejr over Middelfart sikre en plads i 1. division. Nu skal de have hjælp fra Næstved, der netop møder Kjellerup. Vinder Næstved er HIF i 1. division.

Der er stadig brug for optimal opbakning og alle mulige gode grunde til at komme og støtte HIF i kampen mod Middelfart, der vandt det første opgør med 3-2.ebo

jh

jh

HIF vandt hjemme mod Marienlyst med 4-1 Kristi Himmelfartsdag. Det kunne holdet ikke gentage mod Kjellerup i søndags.

HIF vandt hjemme mod Marienlyst med 4-1 Kristi Himmelfartsdag. Det kunne holdet ikke gentage mod Kjellerup i søndags.

menu
menu