Skulderklap til ung roer

Skulderklap til ung roer

Hvidovre Roklubs Thomas Jensen er blevet valgt som ABAX Talent 2018

RONING: Roeren Thomas Jensen fra Hvidovre Roklub har gennem årene leveret flere super resultater. Han er i dag 16 år gammel og går i 1.g på Niels Brock. Han har senest vundet DM i ergometer roning i 2018. Derudover er han også nordisk mester 2017 og vinder af Baltic Cup 2017. Målet for i år er at komme til U19 VM i Tjekkiet og på længere sigt deltagelse ved OL og vinde medaljer.

- Vi har valgt at vælge Thomas Jensen som ABAX Talent, fordi han er fast besluttet på at blive nummer ét inden for roning og er klar til at nedprioriterer alt for at nå dette, oplyser Country Manager for ABAX Danmark, Morten Callesen.

- Han er stadig ydmyg og ved, at succes ikke er en individuel præstation, men et resultat skabt af flere omkring ham såsom hans træner, klub og de andre roere. Han giver også tilbage til klubben ved at træne ungdomsroere i Hvidovre Roklub. Dermed udgør han en positiv forskel i sit miljø ved at dele glæden ved roningen til andre unge...

ABAX Talents er et nyt koncept, som har fokus på unge talenter, der skiller sig ud fra normen, tør tænke ud af boksen og er determineret på at blive nummer ét. ABAX hylder dem, som er målrettet og fastbesluttet på at blive en succes. Det 1-årige sponsorprogram er for unge under 20 år, som har et talent inden for sport, musik eller kultur. ABAX søger talenter som gennem klare målsætninger, vilje og gode holdninger udgør en positiv forskel i deres miljø. En positiv forskel for sig selv, kammeraterne og konkurrenterne både på og udenfor banen.

- Derudover får Thomas mulighed for at deltage i to årlige seminarer som vil omhandle personlig branding og forskellen mellem at være amatør og professionel. Disse seminarer foregår sammen med de andre ABAx Talents fra de andre lande, hvor de unge kan networke med hinanden. ABAX sætter også en mentor af til Thomas så han kan få personlig coaching, siger Morten Callesen.

Der bliver også mulighed for at netværke med andre ABAX talenter fra nogle af de lande, hvor ABAX har kontor (Holland, Sverige, Norge, Finland og Polen.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu