Spiser diabetesvenlig mad sammen

Spiser diabetesvenlig mad sammen

Knap fire millioner kroner blev der indsamlet den 11 juni til diabetesforeningens landsinsamling. Der blev samlet 32.000 kr. ind i Hvidovre, det er lidt mindre end sidste år, der var lidt færre indsamlere. Mange tak til indsamlerne der brugte en søndag.

Pengene fra indsamlingen går til kurser for børn, unge og deres familier, hvor de kan lære mere om, hvordan man lever med diabetes og møde andre familier med lignende udfordringer, samt til rådgivning, oplysning og forskning.

I efteråret byder diabetesforeningen i Hvidovre til spisesammen aften den 26. september og den 24. oktober kl 17-20 i Engstrandskolen køkken, opgang C.

Sammen laver vi diabetesvenlig mad der er enkel og nem at lave.

Tilmelding til Else Gastel 40 98 86 30 eller Jonna Hansen 40 13 59 33.

Den 6. november er der foredrag med Svenning Ravn der har deltaget i Chris MacDonalds UTURN2 for overvægtige diabetikere. Med udgangspunkt i hans kampråb BRUG LIVET- ELLER TAB DET, vil han give sjove øvelser, gode værktøjer og sunde smagprøver til et diabetekerliv fyldt med aktiv glæde hver dag. Arrangementet foregår i Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 kl. 19-21. Tilmelding til foredraget kommer i oktober.

menu
menu