Status Quo i spillertruppen

Status Quo i spillertruppen

Fire til fem spillere forlader Avedøre men erstattes af mindst fire andre - testkampene ligger næsten fast

FODBOLD: Avedøres nye cheftræner Peter Juul Petersen er tiltrådt og har talt med de fleste af spillerne gennem december måned. Spillertruppen er kun blevet lidt mindre i forhold til efteråret.

- Til gengæld er der lavet aftaler med ny assistenttrænere og målmandstrænere her i uge 1, oplyser sportschef Per Myhrmann.

- Trænerassistenterne og målmandstrænerne er alle fundet inden for klubben, og alle aftaler er pt. halvårlige, men flere af dem vil formentlig fortsætte efter sommeren 2018. Assistenttrænerne er blevet Kim Junge og Jan “Kloge” Boelsmand. Kim Junge er ny i trænersammenhæng med hensyn til DS-holdet, mens “Kloge” har været med under Jan Christensen i 2008-2010. Som målmandstrænere er der lavet aftaler med Lars “Mål” Nielsen og Jacob “Shakes” Rasmussen, begge tidligere målmænd på klubben førstehold. Da også Peter Juul har en lang fortid i klubben, har alle fem trænere et stort kendskab til hinanden. Jeg forventer et godt forår med den nye trænerstab og en spillertrup, der bakker op og spiller sammen for at undgå nedrykning fra DS-rækken.

- Omkring spillerne tyder det på, at kun fire spillere på nuværende tidspunkt ikke længere er en del af Avedøre. Det drejer sig om Christian Pedersen, Mehmet Coskun, Ferman Olgun og Nikodem Kowalski. Til gengæld forventer vi 5-6 spillere udefra, der alle har meldt deres ankomst ved træningsstarten den 15. januar. Om de vil være i stand til at få en plads i truppen, vil tiden vise. Mikkel Bang er blevet korsbåndsopereret og er væk hele 2018, og Meck Nørgaard har problemer med bentøjet, ellers skulle alle være skadesfri. Mathias S. Christensen er i udlandet til starten af marts, hvor han skal spille sig i form på relativ kort tid...

Træningskampe for 1. senior Avedøre forår 2018:

Lørdag den 27. januar 11.00 Hvidovre - Avedøre på Kunsten i Avedøre.

Lørdag den 3. februar BSF - Avedøre i Skovlunde.

Lørdag den 10. februar FA2000 - Avedøre i Frederiksberg.

Lørdag den 17. februar kl. 14.15 Avedøre-Ledøje/Smørum på Kunsten i Avedøre.

Lørdag den 24. februar kl. 12.30 Avedøre - Køge Nord Kunsten i Avedøre.

Lørdag den 3. marts kl. 14.15 Avedøre - Taastrup på Kunsten i Avedøre.

Lørdag den 10. marts Herstedøster - Avedøre. Spillested ikke endelig aftalt.

Søndag den 18. marts Karlslunde - Avedøre i Karlslunde.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu