Steen Dahrup runder de 60

Steen Dahrup
runder de 60

Han har vist dårlig tid til at holde fødselsdag, Steen Dahrup, kendt Hvidovreborger og kontorchef i Dansk Boldspil Union, der på lørdag den 3. februar runder de 60 år.

Han er manden det står med ansvaret for at alt går vel med rejser, hotelophold og faciliteter m.m. når det danske fodboldlandshold tager til VM i Rusland, og lige nu har han også travlt med det administrative omkring holdets grundige forberedelser og kampe op til den store prøve.

Steen Dahrup kunne sidste år fejre 25 års jubilæum i DBU. Oprindelig er han bankuddannet og havde en stilling som administrationschef i Danske Bank, da han blev valgt ud mellem mange ansøgere til jobbet i fodboldens højborg som generalsekretærens højrehånd.

Det har været - og er - et alsidigt og spændende virke, både på hjemmefronten og rundt i det store udland. En af Dahrups første store opgaver var EM i Sverige som hovedansvarlig midt i tumulten omkring Danmarks pludselige deltagelse i stedet for Jugoslavien; - som bekendt med det fantastiske resultatet, at vi vandt titlen. Efter EM-succesen fik han mange andre opgaver, bl.a. af UEFA som repræsentant og øverste myndighed rundt omkring ved de store Champions League-kampe.

Steen Dahrup er gammel Hvidovre-spiller og har stadig sin gang i HIF, bl.a. til divisionskampe og ind imellem som aktiv på klubbens SuperMaster-hold.

menu
menu