Steff's Place Friheden søger Danmarks bedste hotdogspisere

Steff's Place Friheden søger Danmarks bedste hotdogspisere

I maj afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes. Steff's Place Friheden er klar til at tage imod kandidaterne fra Hvidovre og omegn

DM i Hotdogspisning har efterhånden slået sig godt og grundigt fast i danskernes bevidsthed, og nu er der ikke længe til, at der igen skal findes en danmarksmester i den noble disciplin. Kvalifikationsrunden er nu i gang, og finalisterne skal findes - måske i Hvidovre hos Steff's Place i Frihedens Butikscenter?.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil, samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple - spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 2. juni i Aalborg. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt.

For hvert år vokser DM i Hotdogspisning både i antal medvirkende pølsevogne, deltagere og finaletilskuere.

Danmarks næste hotdogkonge belønnes med et rejsegavekort på 20.000 kroner, men også finalens øvrige deltagere præmieres flot, så der er nok allerede nu masser af grunde til at få stillet hotdogsulten hos Steff's Place Friheden.

menu
menu