Stjernestund med Lone Hertz

Stjernestund med Lone Hertz

Mød skuespiller Lone Hertz, når Hvidovres Teater Vestvolden præsenterer årets sidste Stjernestund på søndag den 10. december kl. 16.

Lone Hertz vil i samtale med instruktør, og navnefællen, Jan Hertz dykke ned i højdepunkterne fra hendes karriere, og så er det blandt andet op til publikum, hvad de næste timer skal indeholde.

- Jeg har været ved teatret som skuespiller, fra jeg var otte. Jeg har været teaterleder, sceneinstruktør, teaterskole-rektor. Jeg har skrevet bog, lavet film, rejst i den tredje verden for nødorganisationer og er dybt involveret i handicapverdenen og i meget, meget andet. Så jeg er spændt på, hvad I vælger, vi skal tale om. Jeg glæder mig, siger Lone Hertz.

Stjernestund er en tilbagevendende programrække, der præsenterer nogle af de største personligheder inden for dansk kunst- og kulturliv. Publikum byder som regel ind med spørgsmål, og samtalen tager gerne sin helt egen uventede retning med masser af gode anekdoter, overraskende betragtninger og dejlige erkendelser.

Så kom med til en hyggelig eftermiddag i Teater Vestvoldens intime café, hvor der bydes på kaffe og wienerbrød. I anledning af julen kan der også købes en jule-tapas-platte, som kan nydes inden showet. Billetter er i salg på teatervestvolden.dk

menu
menu