Stor magi og masser af cirkussjov

Stor magi og masser af cirkussjov

Han optræder oftest i udlandet, men i vinterferien fra den 12.-16. februar kan du opleve en af Danmarks mest internationalt anerkendte tryllekunstnere i form af Kim Kenneth på Cirkusmuseet

Kim Kenneth har især slået sine folder i nogle af Europas største cirkusser og på nogle af de største varietéer. Her har han vist illusionsnumre, som sjældent er set i Danmark, såsom når han har kørt direkte igennem sin assistent på motorcykel. I Danmark har han bl.a. optrådt i Cirkus Benneweis og Cirkus Arena og nu også på Cirkusmuseet. I forestillingen vil han frembringe nogle af sine små og store ”mirakler”. Han vil være assisteret af sin kone, Jessica, der også vil give en smagsprøve på sine balanceevner i et fantastisk nummer, hvor hun balancerer med sværd. Forestillingen finder sted fra d. 12.-16. februar alle dage kl. 11. Billetter kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk.

Skulle man selv blive inspireret til at træde ind i manegen giver museet også mulighed for det, da der både i uge 7 og 8 fra mandag til fredag vil være Cirkusleg fra kl. 12.30-14.30 og om søndagene fra kl. 11-12.30 på nær fastelavnssøndag, hvor museet byder indenfor til et stort fastelavnsarrangement. Til Cirkusleg vil trapezer, liner, jongleringsrekvisitter og meget mere friste. Mikkel Knudsen daglig leder af Cirkusmuseet lover således, at der vil være mulighed for gode grin, men også for at testet sine egne evner som artist: ”Igennem Cirkusleg får du en respekt for det arbejde, der lægger bag artisternes kunnen, men du får også erkendelser om dine egne evner og som regel dukker der nye op i arbejdet med cirkus.”

Er man til mere rolige aktiviteter har museet også åbent i sit kreative værksted, hvor alle remedier vil være til rådighed til at lave alt fra tryllehatte til cirkuscollager. Museets udstilling byder også på mulighed for fordybelse i cirkusverdenen med sjove og spektakulære rekvisitter, kostumer og filmklip med virkelighedens artister.

jh

jh

menu
menu