Svinekød eller kylling?

Svinekød eller kylling?

Det har vi ikke udfordringer med i Hvidovre. Her er plads til alle

Jeg er stolt af at være borger i en kommune, hvor der er højt til loftet, og hvor vi kan samarbejde på tværs af partier.

Den 13-11-2017 blev vores Socialdemokratiske borgmester Helle Adelborg og Mikkel Dencker fra Dansk Folkeparti interviewet af TV2 Nyhederne. Indslaget handlede om samarbejdet mellem Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti i Hvidovre. I Indslaget var vi på besøg i en børnehave i Hvidovere. En børnehave der serverer både Svinekød og kylling. En børnehave hvor Rikke kan sidde med sin leverpostejsmad ved siden af Muhammed, der spiser kylling. En børnehave hvor der er plads til alle, og hvor der er plads til forskellighed både hvad angår madvaner, hudfarve, religion osv.

Ja, der er værdiforskelle imellem Socialdemokratiet og Dansk folkeparti, men på trods af det formår vi i Hvidovre at finde fælles fodslag, når det giver mening, som ovenstående eksempel så fint viser.

Som kommunal politikkerer skal vi bane vejen. Vi skal være rollemodeller. Vi skal ikke splitte men samle.

I Socialdemokratiet ønsker vi ikke parallelsamfund. Derfor er det også vigtigt for os at samarbejde på tværs af partier på trods af forskellige politiske synspunkter.

Så kære Hvidovre borgere, i Socialdemokratiet vil vi fortsætte det gode og brede samarbejde. Et samarbejde jeg som Socialdemokratisk kandidat helt sikkert vil støtte op omkring. Et samarbejde der ikke skal bremses af partifarver eller blokpolitik. Det handler jo om at træffe de beslutninger, der er bedst for borgerne i Hvidovre.

Rigtig godt valg og lad ord blive til handling efter det kommende valg den 21. november.

Med venlig hilsen

Ann-Mari Lundbæk Lauritsen

Kandidat til kommunalvalget 2017 for

Socialdemokratiet i Hvidovre

menu
menu