Syng julen ind i rødt og hvidt uden gløgg og æbleskiver

Syng julen ind i rødt og hvidt uden gløgg og æbleskiver

Julen gør sit indtog i Avedøre kirke

December måned står naturligvis i julens tegn i Avedøre kirke, men dagene er også garneret med en række musikalske oplevelser. På torsdag den 2. december kl. 19.00 byder man på en ny stor "Syng-julen-ind" koncert med alle kirkens kor – Børnekor, Avedørekoret og kirkens pigekor.

Endelig skal man ikke glemme "Julens Basar", hvor man kan komme og købe juledekorationer i kirkens baghave.

Syng julen ind tradition

Syng Julen Ind er en mangeårig tradition i Avedøre kirke, hvor der er mulighed for alle i Avedøre komme til kirken og synge de dejligste julesalmer og sange sammen med de lokale kor, høre Præstens vise ord, samt lytte til nogle af solosange. Man kender efterhånden de lokale Avedøre Kirkes Pigekor og Avedørekoret. Pigekoret synger ved gudstjenester, andre af kirkens arrangementer og koncerter. Koret består af 16 piger i alderen 14-24 år. Avedørekoret er et kor for voksne i Avedøre, som synger i deres fritid. Deres sangrepertoire spænder fra sømandssange og viser til forskellige musicals og opera- og filmnumre. Der er altid plads til en mere i Avedørekoret. Som noget nyt i år medvirker også kirkens børnekor. Det kor har eksisteret længe og optræder ved børnegudstjenester og lignende arrangementer. Er du sangglad og har lyst til at synge i kor, så kontakt en af kirkens organister.

Uden gløgg og æbleskiver

Syng Julen Ind koncerten er åben og gratis for alle. På grund af de nuværende COVID 19 restriktioner er der ikke servering i år. Men kirkens Menighedspleje kommer med nogle mindre forfriskninger i form af bagværk, vin og sodavand både før og efter arrangementet. Traditionen tro er der salg af juledekorationer hele december måned i Avedøre kirke. Overskuddet går til kirkens Menighedspleje som hjælper alle de mennesker i sognet som har det svært. Der er også mulighed til at donere via MobilePay. Alle medvirkende håber at rigtig mange vil finde vejen frem til koncerten på torsdag, for at gense og synge sammen med korene. Og ikke mindst for dem, der aldrig har været i kirken, vil dette blive en enestående mulighed til at opleve og blive kendt med Avedøre kirke på mest venlige og indbydende måde.

menu
menu