Syng julen ind

Syng julen ind

Gratis adgang til koncert i Avedøre Kirke på torsdag den 7. december kl. 19.00. Gløgg og æbleskiver efter arrangementet til kun kr. 20,- pr. couvert

Avedørekoret og Avedøre Kirkes Pigekor giver koncert på torsdag den 7. december kl. 19.00 - kom og syng sammen med korsangere og lyt til de dejligste julessange.

Advents tid

December måned står naturligvis i julens tegn i Avedøre kirke, men dagene er også garneret med en række musikalske oplevelser. På torsdag den 7. december kl. 19.00 byder man på en ny stor “Syng-julen-ind”-koncert med det lokale Avedørekoret og kirkens pigekor.

Endelig skal man ikke glemme “Julens Historier”, som kommer i stedet for de traditionelle 9 Læsninger på søndag den 17. december kl. 10.30.

Syng julen ind

Syng Julen Ind er en mangeårig tradition i Avedøre kirke, hvor der er mulighed for alle i Avedøre komme til kirken og synge de dejligste julesalmer og sange sammen med de lokale kor, samt lytte til nogle af solosange.

Man kender efterhånden de lokale Avedøre Kirkes Pigekor og Avedørekoret. Pigekoret synger ved gudstjenester, andre af kirkens arrangementer og koncerter. Koret består af 16 piger i alderen 14-24 år.

Avedørekoret er et kor for voksne i Avedøre, som synger i deres fritid. Deres sangrepertoire spænder fra sømandssange og vise til forskellige musicals og opera- og filmnumre.

Begge kor ledes af Wents Reinbergs.

Gløgg og æbleskiver

Syng Julen Ind koncerten er åben og gratis for alle i Avedøre. Efter arrangementet er der mulighed at købe gløgg og æbleskiver for kr. 20,-

Traditionen tro er der salg af juledekorationer hele december måned i Avedøre kirke.

Alle medvirkende håber at rigtig mange vil finde vejen frem til koncerten på torsdag, for at gense og genhøre korene ved deres arrangement. Og ikke mindst for dem, der aldrig har været i kirken, vil dette blive en enestående mulighed til at opleve og blive kendt med Avedøre kirke på mest venlige og indbydende måde. Der er gratis adgang til koncerten.

menu
menu