Tæl ned til den søde juletid med børnene i HvidovreBibliotekerne

Tæl ned til den søde juletid med børnene i HvidovreBibliotekerne

Forventningens glæde er størst siges det. Men der er nu ikke noget, som at mødes omkring forskellige juleaktiviteter i tiden frem til den 24. december.

HvidovreBibliotekerne inviterer til stemningsfyldte og kreative påfund, der allerede skydes i gang med Kreafredag ved huspædagog Lisbeth Lake. I den søde juletid, skal der både kreeres juledekorationer, laves julelanterner og bages.

I samme hus danner Avedørereolen ramme for film og tv-serier med julen som tema. Udstillingen, der er kurrateret af Teddy Tofte, vil være centreret omkring DR og TV2s julekalendere, der bygger videre på traditionen om de trykte lågekalendere, der har været brugt i årtier.

Perlepladeworkshop med Anja Takacs

At lave perleplader er en aktivitet flere generationer har til fælles. Den første søndag i advent, kan både store og små hænder nørkle med juleperlerier sammen med Anja Takacs. Takacs har bl.a. forfattet de populære og rigt illustrerede bøger om emnet, og hun er ligeledes den kreative kraft bag den populære App ”Det Perler”.

Juleworkshop med Karen Marie Dehn

I juledamens værksted skal der laves skønne julelandskaber og ophæng. Juledamen er Karen Marie Dehn, der endnu engang vil inspirerer med sine finurlige, skøre og skønne julepynt. Hun tager alverdens materialer med, så man nemt kan fordybe sig i juleuniverset.

Dehn er underviser i broderi og design, samt mønsterdesigner for flere forskellige magasiner.

Syng og dans dig i stemning

Traditionen tro får begge biblioteker besøg af Nina Sabic og Ole Albér fra Hvidovre Musikskole. Der skal der synges og danses til sange, der hører denne tid til og som en børnetourdechambre ser de først forbi Hvidovre Hovedbibliotek tirsdag den 7. december og dernæst synger de forbi Avedøre Bibliotek og Kulturhus. Arrangementet er et samarbejde mellem Hvidovre Musikskole og HvidovreBibliotekerne.

Bonus-information

Kreafredage, den 26. november, 3. og 14. december kl. 15.00 i Avedøre Bibliotek og Kulturhus.

Perlepladeworkshoppen finder sted i Hvidovre Bibliotek og Kulturhus den 28. november kl. 12.00 og igen kl. 13.30. Det er gratis men kræver tilmelding.

Syng julen ind med Nina Sabic og Ole Albér, Hvidovre Hovedbibliotek den 7. december kl. 09.30. Avedøre Bibliotek og Kulturhus kl. 10.30. Det er gratis men kræver tilmelding.

Juleworkshoppen finder sted i Avedøre Bibliotek og Kulturhus den 11. december kl. 13.30. Pris 20 kr.

menu
menu