TAK TIL ALLE JER!

TAK TIL ALLE JER!

- der satte jeres kryds ved liste A ved kommunalvalget den 21. november. Socialdemokratiet fik 8 mandater i den kommende kommunalbestyrelse, og vi står nu med et stærkt hold af erfarne og nye medlemmer. Men vigtigst af alt var jeres stemmer med til at sikre, at Hvidovre fortsat har en socialdemokratisk borgmester. Efter det konstituerende møde tirsdag den 5. december 2017, står det klart at vi er stærkt repræsenteret i alle fagudvalg, og vi er ved at gøre klar til, at arbejde for over de kommende 4 år at sikre udvikling og velfærd til Hvidovres borgere.

Vi gik til valg på at “Det går godt i Hvidovre” og det gør det, men det betyder ikke, at der ikke er noget at arbejde videre for, for det er der, og vi er mere end parate til at trække i arbejdstøjet og fortsætte med udviklingen af vores by.

Socialdemokratisk styre gennem 92 år forpligter og vi skal videre.

Endnu engang af hjertet tak til alle jer der har stemt på os. Vi lover at passe godt på din stemme og bruge den til at sikre et Hvidovre for alle.

Med venlig hilsen

Borgmester Helle Adelborg, Benthe Viola Holm, Kenneth F Christensen, Finn Gerdes, Lars G Jensen, Yasir Iqbal, Anders Liltorp & Maria Durhuus

Maria Duurhus

Maria Duurhus

Benthe Viola Holm

Benthe Viola Holm

Anders Liltorp

Anders Liltorp

Finn Gerdes

Finn Gerdes

Kenneth F. Christensen

Kenneth F. Christensen

Lars G. Jensen

Lars G. Jensen

Yasir Iqbal

Yasir Iqbal

menu
menu