Tatoveret i ansigtet - hvorfor?

Tatoveret i ansigtet - hvorfor?

Spis middag med Muffe næste tirsdag den 20. marts i Risbjerg kirke

I Danmark er det ikke lovligt at få lavet tatoveringer i ansigt, på hænder og fødder. Alligevel er Muffe Vulnuz tatoveret over det meste af kroppen. Han har indopereret små horn i sin pande og har store huller i ørerne. Risbjerg Kirke har inviteret Muffe til middag den 20. marts.

- Det er vigtigt, at vi engang imellem konfronterer vores egne fordomme, siger Margrethe Ankler, der er Kirke- Kulturmedarbejder i Risbjerg kirke.

- Risbjerg Kirke har et meget enkelt koncept hvor vi får mødt nogle mennesker, vi ikke normalt møder så tit. Vi spiser middag med en gæst en gang hver måned. Her i marts har vi inviteret Muffe til at komme og fortælle sin historie over en middag.

Konceptet er ligetil. Man taler på en anden måde, når man spiser, derfor mødes man i Risbjerg kirke omkring et middagsbord. Der foregår kun én samtale omkring bordet og der er altid en gæst med, som har noget spændende at byde ind med. Her i marts måned skal det handle om Muffes historie. Om hvordan det er at leve med et ansigt, der adskiller sig fra mængden. Hvilke fordomme bliver man mødt med - og hvad har overhovedet fået Muffe til at beslutte sig for at ændre sit udseende så markant.

Hvis du har lyst til at udfordre dine egne fordomme - hvis du altså har sådan nogle - eller har du bare lyst til at deltage i en middag med en flok andre hvidovre-borgere og en gæst udefra, så byd ind på en plads om middagsbordet tirsdag den 20. marts. Middagen starter kl. 18 og slutter cirka kl. 20. Det koster 150,- at deltage og det er nødvendigt at du tilmelder dig i forvejen.

menu
menu