Tilmeldingen til Holmestafetten er i gang

Tilmeldingen til Holmestafetten er i gang

Den hyggelige firmastafet i Hvidovre finder i år sted den 8. maj. Virksomheder kan allerede nu melde medarbejdere til Holmestafetten

Virksomheder i Hvidovre Kommune kan 8. maj invitere sine medarbejdere til en hyggelig stund med motion som omdrejningspunktet.

Det er nemlig igen tid til Holmestafetten, som er en stafet på cirka 3,75 kilometer for Hvidovres virksomheder og kommunale institutioner. Stafetten er både for løbere og dem, der ønsker at gå ruten rundt, og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet.

Arrangementet er meget mere end motion. Det er en festlig eftermiddag i kammeratskabets tegn med mad, musik og hygge med gode kolleger. Stafetten har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr. Holmestafetten blev stablet på benene for første gang i 2003 og har siden været en årlig tilbagevendende begivenhed.

Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik & Motion - og flere lokale virksomheder er sponsorer. Hvidovre Atletik & Motion står for den praktiske afvikling.

menu
menu