Topmoderne Dinitrol-center er nu åbnet på Stamholmen

Topmoderne Dinitrol-center
er nu åbnet på Stamholmen

Center med miljøvenlig rustbeskyttelse og autolakering

AutoCenter København i Hvidovre har sidste tirsdag den 2. januar 2018 åbnet et stort nyindrettet autocenter på ikke mindre end 1990 kvdm. på Stamholmen 111 på Avedøre Holme med miljøvenlig rustbeskyttelse og autolakering.

Centret skal både betjene privatkunder, bilforhandlere, forsikringsselskaber og andre værksteder i lokalområdet.

Det mest moderne udstyr

Det nyindrettede autocenter på Stamholmen består af to haller, hvor der er installeret det nyeste og mest effektive udstyr på markedet. Det sikrer en hurtig og miljøvenlig autolakering og rustbeskyttelse.

- Som et af de eneste værksteder i Danmark har vi fået opstillet et særligt biokemisk rensningsanlæg som opsamler olieresterne fra det spildevand, der opstår, når vi rengør bilerne før og efter undervognsbehandling, fortæller Autocenter Københavns indehaver Christian Buhelt. - Dinitrol rustbeskyttelse har en særlig varm voks, som vi benytter. Den giver både en effektiv rustbeskyttelse, er skånsom for miljøet, har få dryp- og lugtgener og holder et prisleje, der ikke overstiger andre produkter.

I lakcenteret er der installeret et topmoderne anlæg, som opfylder alle miljøkrav, så det er fremtidssikret. I den nye store malerkabine er udsuget så kraftigt, at man uden problemer kan male to biler i to forskellige farver samtidigt. Det kraftige udsug sikrer desuden et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

- I vores nye rummelige lokaler giver vi alle biler en topmoderne og førsteklasses behandling, understreger Christian Buhelt.

Samtidig garanterer han en hurtig service, fordi AutoCenter København med sine autotransportere kan transportere biler til reparation på det af kædens værksteder, der har bedst tid den pågældende dag.

AutoCenter København har i forvejen værksteder på Gungevej i Hvidovre og på Mesterlodden i Gentofte med i alt 75 ansatte. De udfører alle typer reparationer på både privatbiler og erhvervskøretøjer af alle mærker.

Samlet set er AutoCenter København Danmarks største Bosch Car Service værksted og kan nu tilbyde alt til kunderne og deres biler.

Fakta om AutoCenter København:

Skadecenter - samarbejde med alle forsikringsselskaber

Mekanisk værksted, for alle bilmærker

Dinitrol rustbeskyttelse

Autolakering

Københavns Dieselcenter

Teknisk Værksted - Alt i auto elektronik og teknik

Bilsyn Plus

Læs mere på autocenterkobenhavn.dk/

n

n

Christian Buhelt, indehaver af AutoCenter København.

Christian Buhelt, indehaver af AutoCenter København.

menu
menu