”Tour de Hvidovre” bliver en dag for hele familien

”Tour de Hvidovre” bliver en dag for hele familien

Lokalrute på 20 km - og kun i Hvidovre * Festligt morgenbord i Strandmarkens Fritidscenter og så kan man få helstegt pattegris m.m. i gården

Der er lagt op til den helt store familie- og vennedag, når Hvidovre Nærradio og Hvidovre Avis byder indenfor til årets “Tour de Hvidovre”, det store lokale motionscykelløb søndag d. 27 august med første start fra gården i Strandmarkens Fritidscenter på Hvidovre Enghavevej kl. 8.30.

- Traditionen tro er der i den gamle skolegård opstillet mange rækker borde, hvor deltagerne spiser morgenmad, includeret i prisen, inden det går løs på den nye flotte rute i Hvidovre på 20 km, fortæller Jan Nørregren, der igen i år er den ansvarlige løbsleder.

Helstegt pattegris!

Som et helt nyt tiltag, har man allieret sig med restaurant Halvleg og firmaet telte.nu. De stiller ikke alene med et stort hold i løbet, de har også tænkt på alle de øvrige løbsdeltagere, så der i løbet af dagen kan nydes helstegt velfærdspattegris fra Gamsbogård, - endda for en rimelig penge - i et stort opstillet telt i gården. Med tilbehøret af kartoffelsalat af nye danske kartofler, årstidens salater/dressing, brød og smør er prisen kun kr. 80,-. Man kan også få grillet slagter-Frankfurter med brød og tilbehør kr. 25.-, som hvert hold eller enkeltdeltagere eller familier eller heppekor kan forudbestille. Det vil ligeledes være mulighed for at købe øl vand og vin til yderset rimelige prise. Mere info får man på telte.nu eller Restaurant Halvleg tlf. 53 64 46 88.

Dagen igennem vil der være musik og radiospeak på pladsen i Strandmarkens Fritidscenter.

Børn cykler gratis med!

Som en anden god nyhed, har arrangørerne besluttet at alle børn under 18 år deltager gratis i “Tour de Hvidovre”, ifølge med voksen.

Igen i år er Glarmester Svensson sponsor for løbets depot, som er placeret på Vestvolden, og her bydes på frisk frugt, vand og chokoladebars til alle. Der er lodtrækning på startnummer med præmier som chokolade, vin, kaffe, - og ekstra i år kan man vinde gavekort til helstegt pattegris.

Tilmelding TourdeHvidovre.dk - det koster kr. 80.- + gebyr

- Vi håber at se rigtig mange på Strandmarkens Fritidscenter til årets “Tour de Hvidovre”, der i år jo køres helt lokalt på en familievenlig rute og med kun én distance, slutter Jan Nørregren.

menu
menu