Tour de Hvidovre køres 27. august

Tour de Hvidovre køres 27. august

Ny familie- og børnevenlig rute, - i år kun lokalt i Hvidovre

- Efter de tekniske vanskeligheder sidste år omkring polititilladelse m.m. der førte til den første aflysning nogensinde, er det rart at kunne meddele, at det store lokale motionscykelløb gennemføres i år. Det bliver søndag den 27. august, og det er bl.a. med Hvidovre Kommunes store hjælp, at vi igen kan cykle denne traditionsrige tur. Så vi håber på stor opbakning fra familier, institutioner, foreninger og virksomheder, ja hele byen...

Det siger Jan Nørregren, Hvidovre Nærradio, der sammen med Hvidovre Avis og Nærradioens Venner igen står for det store festlige arrangement.

Helt ny rute

Ruten er blevet noget ændret, så arrangørerne slipper for genvordighederne i nabokommunerne.

Der bliver nemlig tale om en familievenlig rute i Hvidovre. Efter det traditionelle store morgenbord i gården i Strandmarkens Fritidscenter, køres der ud langs Avedøre-kysten over Gl. Køgevej Landevej via stien langs Vestvolden til den nye bro, og retur og hjem gennem Mågeparken, tilbage til Strandmarkens Fritidscenter, en rute som hele familien bør nyde denne søndag.

- Dennegang er der tale om en ekstraordinær børnevenlig rute, så vi byder børnene gratis med - naturligvis ifølge voksne, tilføjer Nørregreen.

Deltagerprisen er igen kun kr. 80.- incl. den store morgenbuffet, - depotpleje (vand, frugt m.m.) - lodtrækning på deltagerbevis. Børnene skal tilmeldes, selv om det er gratis.

Kort sagt: - Vi tager cyklerne frem i Hvidovre søndag den 27. august.

m-

menu
menu