Trænerteamet er nu på plads

Trænerteamet er nu på plads

Claus ”Buller” Clausen og Søren Hagen fortsætter succesen med divisionsreserverne

FODBOLD: HIF har forlænget aftalen med trænerduoen Claus “Buller” Clausen og Søren Hagen.

Jacob Kornerup, sportslig ansvarlig i amatørafdelingen fortæller: - Søren Hagen har været med hele vejen siden vi for to år siden iværksatte projektet med at genrejse reserveholdet. Dengang satte vi os det ambitiøse 2-års mål at få reserveholdet tilbage i Københavnerserien. Det har været hårdt og målrettet arbejde, hvor Hagen om nogen har bidraget til udviklingen af spillerne og til at få Hvidovreånden og -kulturen tilbage. Buller tog over for Thomas Brundby i vinterpausen og har arbejdet videre på det flotte forarbejde som Brundby havde lavet. Udover at videreudvikle spillerne har Buller også sørget for det nødvendige samarbejde med førsteholdet.

Trænerduoen er faktisk blevet til en trio. Således har man valgt også at tilknytte Nicolaj Florin som træner. Nicolaj har bl.a. en fortid som træner i Københavnerserien fra FB og senest har han været U19b træner i HIF, hvor han har genskabt holdet, efter der i flere år ikke har været noget.

- Tanken med trioen er bl.a. at sikre, at vi stadig kan have et tæt samarbejde med divisionsholdet - også på træningsbanen - samt forsøge at genetablere vores U21 eller på anden måde sikre, at vi kan få en endnu bedre integration og overgang mellem ungdomsfodbolden og senior. Det bliver naturligvis spændende at se, hvor mange af vores unge talenter, der bliver i klubben i denne omgang - mange håber vi, slutter Jacob Kornerup.

Divisionsreserverne starter træningen mandag den 31. juli kl. 16.00 og forventes fremadrettet at træne tre gange om ugen. Interesserede spillere kan kontakte cheftræner Buller på tlf. 25 51 75 85.

m-

menu
menu