Tre spillere direkte fra U19 til divisionstruppen

Tre spillere direkte fra U19 til divisionstruppen

Ungdomsarbejdet i Hvidovre fungerer godt - otte spillere er gennem de seneste to sæsoner tilført A-truppen

FODBOLD: HIF’s ungdomsafdeling er fortsat gode til at producere spillere til klubbens divisionstrup og dermed til 1. holdet. Sidste år var der ikke færre end fem spillere fra årgang 97, der blev indlemmet i truppen, nemlig Casper Jensen, Louka Andreasen, Frederik Simson, Frederik Antonsen og Jacques Bang Sørensen. Et rigtig højt antal, men også fra en årgang med megen kvalitet.

I år er der blevet plads til tre fra årgang 98 (i øvrigt det år træner Per Frandsen spillede VM for Danmark), hvor en Matti Hvidtfeldt allerede er noteret for to 1. holdskampe. Han fik de sidste ti minutter mod Thisted og spillede hele den sidste kamp mod Kolding. Matti Hvidtfeldt er central midtbanespiller, men kan derudover dække de fleste andre pladser. Han har fået sin fodboldopdragelse i HIF’s ungdoms Elite, hvor han kom til som U14 spiller. De to øvrige spillere er Jonas Visøfeldt og Lirim Qamili. Jonas Visøfeldt er søn af den tidligere HIF ungdomstræner Michael Visøfeldt. Jonas spiller normalt i midterforsvaret. Han har endnu sin senior-debut til gode, men har været med i flere af opstartskampene både i vinter og her til sommer og gjort det lovende. Han har spillet i HIF siden han var helt lille og har været anfører som både U17 og U19 spiller. Lirim Qamili har spillet på HIF’s U19 siden sidste sommer, hvor han kom til fra naboerne BK Frem. Han kan dække flere af de offensive positioner. Han blev med ni sæsontræffere topscorer på U19 holdet.

Godt ungdomsarbejde

Træner Per Frandsen er en af de trænere, der skal arbejde med de unge talenter, og han er begejstret over det materiale, han har fået:

- For det første er det et fantastisk stykke ungdomsarbejde, Hvidovre som klub har leveret. Det er imponerende at hente så mange spillere med klasse fra egne rækker. Vi træner med høj intensitet, og de nye unge spillere er bestemt ikke faldet igennem. De er godt skolet og går til den og er lydhøre overfor ideer og tanker. For mig som træner er det en dejlig situation at stå i, når man kan være med til at udvikle unge spillere til et højere niveau. De har så også den fordel, at de har mere erfarne spillere omkring sig, som de kan læne sig op ad. Det er et optimalt sted at udvikle sig i...

Matti Hvidtfeldt har på nuværende tidspunkt 2 kampe på 1. holdet på sit cv.

Matti Hvidtfeldt har på nuværende tidspunkt 2 kampe på 1. holdet på sit cv.

Louka Andreasen har været en af profilerne på HIFs bedste mandskab. Denne sæson kan blive det helt store gennembrud.

Louka Andreasen har været en af profilerne på HIFs bedste mandskab. Denne sæson kan blive det helt store gennembrud.

menu
menu