- Udviklingen er helt ad helvedes til..

- Udviklingen er helt ad helvedes til..

Beboere på Gurrevej har i cirka otte måneder været plaget af massiv handel med stoffer i deres boligområde. Sælgerne er stærkt truende i deres adfærd, lyder det fra beboerne

Åbenlys hashhandel i døgndrift er hverdagskost for beboere på en del af Gurrevej. Og det er slet ikke rart, når hashhandlen bliver udført af sælgere, der viser skydevåben, hvis beboerne beder dem forsvinde.

Sådan lyder det fra en række beboere, som har skrevet et bekymringsbrev til Hvidovres borgmester Helle Adelborg og samtidig afleveret det til Hvidovre Avis.

Avisen har talt med en af beboerne. Han ønsker ikke sit navn i avisen, men Hvidovre Avis er bekendt med hans identitet.

I følge beboeren på Gurrevej er hashhandelen koncentreret omkring en angiveligt psykisk syg beboer i ejendommen.

Otte måneders traffik

- Det er foregået i omkring otte måneder, og jeg vil mene, at der kommer omkring 200-300 kunder om dagen. Det fortsætter så i nattetimerne. Vi har taget fat i SSP-medarbejderne og medarbejderne i psykiatrien, men de kan intet gøre, lyder det fra beboeren.

Også politiet er blevet tilkaldt af de berørte beboere, og i følge beboeren er der blevet udført ca. fem razziaer indenfor de sidste tre måneder. Han mener dog ikke, at det har haft nogen videre effekt.

- Efter 15 minutter er de alle tilbage igen, siger beboeren.

Politi vil ikke udtale sig

Hvidovre Avis har kontaktet Københavns Vestegns Politi for at høre, om de kender til problematikken, og hvad der fra politiets side bliver gjort ved sagen.

- Jeg kan ikke gå ud offentligt og afsløre vores viden om konkrete steder eller personer. Men jeg kan sige, at salg af narkotika er et kriminalitetsområde, vi følger, efterforsker og sætter ind overfor, og at vi ser meget alvorligt på alt, som indebærer skydevåben. Det er vigtigt, at vi får så meget som muligt at vide, og derfor opfordrer vi altid borgere i lokalområdet til at kontakte os, hvis man ser eller hører noget mistænkeligt. Man kan altid ringe til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på 4386 1448, siger politikommissær Anja Høpfner, Lokalpolitiet.

Gruppen af borgere, der har skrevet det åbne bekymringsbrev får også en foreløbig bemærkning med på vejen af borgmester Helle Adelborg.

- Der er flere spørgsmål i deres (beboernes, red.) henvendelse, som jeg ikke har fået fuldt ud undersøgt endnu. Men de får selvfølgelig også svar på deres henvendelse, men desværre ikke før i starten af næste uge (denne uge, red.). Dog kan jeg da afsløre, at jeg også vil tage dialogen med deres beboerafdeling, lyder det fra Helle Adelborg, der i en tilsvarende sag om salg af narkotika i Lejerbo svarer i denne uges Hvidovre Avis, at hun vil tage dialogen med det respektive boligselskab.key

menu
menu