Udvisninger kostede dyrt

Udvisninger kostede dyrt

Hockeypigerne har haft en fantastisk weekend i Salzburg og spillet to rigtig gode kampe

ISHOCKEY: Som bekendt spiller Hvidovres hockeypiger internationalt i år. Det betyder modstandere af anden nationalitet og større styrke. Det var samtidig anden runde i EWHL, der blev afviklet i Salzburg i Østrig, hvor Hvidovre med et stramt program med en aftenkamp kl. 18.45 lørdag (udekamp) og en morgenkamp søndag kl. 08.00 (hjemmekamp) blev udfordret på alle parameter.

Med kun 18 timer mellem kampene og en bustur i benene på 16 timer som optakt til lørdagskampen og derefter seks timers søvn til søndagens kamp, var det spændende om spillerne havde det fysiske overskud, som skal til for at spille kampe på dette niveau.

- Men det er jo netop derfor, vi er villige til at tage af sted og få øvet den hårdhed, mentalt som i det fysiske spil, der kan løfte vores eget niveau på sigt, fortæller Henrik Thomsen fra klubben.

- Vi ser fremskridt fra kamp til kamp, og det blev til to rigtigt gode kampe her i Salzburg. Lørdag med et snævert nederlag på 2-0, med mål imod os i tomt mål mod slutningen og en kamp, hvor spillerne arbejdede stenhårdt og viste gode takter. I søndagens kamp scorede vi, men målet blev underkendt og vi gik til pause med en fornemmelse af at vi kunne være med i dette opgør. Vi fortsatte det gode spil i 2. periode, hvor vi fik bragt os på 1-0 og 2-0 indenfor de første 5 min af 2. periode. Vi blev presset helt i bund i resten af perioden og gik til pause bagud med 2-3...

- Pausen bekom spillerne vel, og de kom ud med en større sikkerhed i 3. periode, hvor der bød sig flere store chancer til en udligning. Som I lørdagens kamp trak trænerteamet målmanden i slutminutterne af kampen for at få det udlignende mål, men vi blev igen straffet af et rutineret mandskab. Salzburg vandt dermed opgøret 2-4. Samlet vandt vi udvisningskampen, hvor vi fik 6x2 min. udvisninger mod 1x2 min. Ingen tvivl om at det bliver kampafgørende, at vi trækker så mange udvisninger...

menu
menu