Vi du sætte dit præg på kulturen i Hvidovre?

Vi du sætte dit præg på kulturen i Hvidovre?

Kom til årsmøde og foredrag om at gøre en forskel gennem socialt arbejde

Hvidovre Kulturråd inviterer til årsmøde og foredrag ved sygeplejerske Maria Pedersen, som vil fortælle om at gøre en forskel for dem, som har stort brug for hjælp. Det sker på næste onsdag den 20. september kl. 19.00 i Medborgerhuset.

Vil du sætte dit præg på kulturen i Hvidovre? Så kom med, når Hvidovre Kulturråd inviterer til årsmøde og valg til Hvidovre Kulturråds Forretningsudvalg. Alle som er interesseret i at deltage i Kulturrådets arbejde, kan stille op som medlem af Hvidovre Kulturråd. Stemmeberettiget er alle foreninger, som er godkendt af Folkeoplysningsudvalget, og formændene for disse foreninger har modtaget en e-mail med stemmeseddel. Er du interesseret i at læse Kulturrådets arbejdsgrundlag og forretningsorden for årsmødet, kan du finde det på mithvidovre.dk/kulturraad.

Efter årsmødet står den på foredrag ved Maria Pedersen. Den 49-årige sygeplejerske har gennem årene altid omsat sin sociale indignation til handling.

”Har man evnerne til at råbe op, har man også forpligtelsen!” er hendes motto, hvilket har ført hende vidt omkring. Hun har blandt andet arbejde med sygepleje på gadeplan, den såkaldte Gadesygepleje, til hjælp for hjemløse; som mangeårig medarbejder omkring de såkaldte fixerum i København; og som aktiv hjælper for syriske flygtninge på Lesbos.

Marias seneste indsats har været til fordel for personer ramt af kontanthjælps-loftet. Med Facebook-profilen: “Næstehjælperne”, hvorigennem en trængende person kan få hjælp til eksempelvis transport til lægen, hjælp til afholdelse af børnefødselsdag eller en gratis feriebolig.

Årsmøde og foredrag finder sted onsdag den 20. september i Hvidovre Medborgersal. Dørene åbner kl. 18.45, årsmødet starter kl. 19, og foredraget forventes at starte ca. kl. 20. Der er gratis adgang, og man skal ikke tilmelde sig. Der vil blive serveret kaffe og kage i pausen mellem årsmøde og foredrag.

menu
menu