Vil du flytte fra hus til lejlighed?

Vil du flytte fra hus til lejlighed?

Få gode råd af eksperterne på Ældre Sagens temadag

Går du/I med tanker om at skifte bolig? Så er der mange ting, der skal tænkes igennem, og det er jo ikke lige det nemmeste område at gøre sig klog på. Ældre Sagens vejledere får mange henvendelser om medlemmer, der har spørgsmål om netop det at flyttet fra hus til lejlighed eller fra en større til en mindre bolig.

Nu er chancen for at få svar på alle dine spørgsmål, fra dem der har mest forstand på dette emne med at sælge og købe bolig. Det er lykkedes, at få EDC mæglerne til at deltage i Ældre Sagen temamøde, hvor de vil fortælle om alle bolighandlens faser. Det strækker sig fra vurdering af din bolig til den endelige salgsaftale er klar. De er også klar med købsrådgivning - har du fundet lige netop det hus du drømmer om i din senior tid, vil EDC gerne hjælpe med at gå ejendommens dokumenter igennem. Det gør EDC mæglerne gerne, også selvom dit drømmehus er til salg hos en anden mægler.

Alt dette er du velkommen til at høre om på torsdag den 20. april kl. 14.00 til 16.00 i Ældre Sagen lokaler i indkøbscentret Hvidovre C på 1. sal.

Vil du høre mere om temamødet eller tilmelde dig så ring til Flemming Skouboe på 3110 1313. Prisen for deltagelse er 50,00 kr. incl. kaffe og kage.

menu
menu