Vinterbaderne holder åbent hus på Søbadet

Vinterbaderne holder åbent hus på Søbadet

Har du lyst til at prøve en tur i det kolde vand og i den varme sauna eller er du blot nysgerrig på at se vinterbadernes nye saunaflåde inden i, har du muligheden søndag den 14. januar 2018. Fra Kl. 12.30 til kl. 13.00 er der åbent for dem, der blot har lyst til at se Søbadet. Fra kl. 13.15 - kl. 14.30 er der åbent for dem, der har mod på en tur i vandet.

Det er også en dag, hvor det er muligt for foreningens medlemmer, at invitere familie og venner på besøg på Søbadet. Dog skal man være over 18 år for at være med til at bade.

- Vi er rigtig glade for vores nye Søbad, som blev indviet den 1. oktober. Interessen for vinterbadning er meget stor og foreningen har fordoblet sit medlemstal i den første halvdel af vinterbadesæsonen. Vi har holdt en pause med optag af medlemmer, for at skabe plads til at tage godt imod de nye, fortæller formand for Hvidovre Vinterbadere Peter Smith, men vi regner dog med at åbne op igen her i januar. Tidspunktet vil fremgå af vores hjemmeside.

Har du lyst til at komme med i vandet, skal du medbringe stort håndklæde og vand til at drikke. Søbadet ligger for enden af den sydlige mole i Hvidovre Havn, Hvidovre Strandvej 31R.

Du kan læse mere om Hvidovre Vinterbadere på hvidovrevinterbadere.dk

menu
menu