Yasir Iqbal inviterede til Stormøde

Yasir Iqbal inviterede til Stormøde

Forrige lørdag var mere end 400 Hvidovre borgere samlet i et fyldt medborgerhus. Anledningen var det forestående kommunalvalg og den nyopstillede kandidat fra Socialdemokratiet, Yasir Iqbal, havde inviteret til åbent valgmøde for Hvidovres borgere.

Unge som voksne deltog og blandt deltagerne befandt sig Hvidovres Borgmester Helle Adelborg og folketingsmedlem Morten Bødskov samt partiforeningsformand Anders Liltorp.

Alle holdt taler for forsamlingen og fremlagde deres visioner for Hvidovre. Yasir er gift og far til tre børn. Han er opvokset i Danmark, har læst HD på CBS og har tidligere arbejdet som revisor. De sidste seks år har han været selvstændig.

Yasir holdt tale om hans visioner for et Hvidovre for alle. Et Hvidovre som giver børn den bedste start på livet, som giver unge gode jobmuligheder, og giver unge øget mulighed til at deltage i idræts- og foreningslivet. Yasir vil arbejde for at institutioner og skoler er i god stand til at give vores børn den bedste start på livet.

Hvidovre skal være tryg og sikker at vokse op i.

Yasir takkede de fremmødte og opfordrede alle til at bruge deres demokratiske ret og huske at stemme den 21. november. Det er et vigtigt valg, hvor alle skal høres.

menu
menu